27 noiembrie 2021
Arta Binecuvântării

Webinar Gratuit, luni 13 decembrie, între orele 19.00-21.00

Metoda inițiatică ce merită să fie cunoscută de orice ființă care crede in Dumnezeu

Declanșează multe armonii superbe in viața noastră prin fenomene de sincronicitate uimitoare.

Lumea există, dintr-un anumit punct de vedere, pentru a ne trezi credinţa în Dumnezeu. Arta Binecuvântării este primul pas esenţial pe care fiinţa umană îl poate face către Dumnezeu. Dacă la început Arta Binecuvântării ne trezeşte credinţa în Dumnezeu, prin practica perseverentă a acestei extraordinare metode spirituale ne putem „topi” în Dumnezeu, fuzionând plenar cu El. Această îniţiere este unică la nivel planetar şi, considerăm noi, este o revelaţie extraordinară pentru întreaga umanitate.
 
La început, este suficient să credem că există Dumnezeu, sau măcar să avem deschiderea lăuntrică pentru a practica Arta Binecuvântării. Atât este suficient pentru ca acest „grăunte” de la care pornim să reveleze, prin Arta Binecuvântării, atunci când va încolţi, o splendoare copleşitoare. Atunci când vom ajunge să fuzionăm extatic cu Dumnezeu, vom înţelege că EL este Totul, El este singurul care există cu adevărat. În stare de extaz spiritual, samadhi, nu vom mai vedea nimic decât pe Dumnezeu, vom uita şi de noi înşine, pentru că Dumnezeu e totul. Arta Binecuvântării ne face să înţelegem că momentele de Graţie Divină sau inspiraţie nu sunt întâmplătoare. Ele sunt expresia necesităţii şi pot fi declanşate exact când dorim ca o consecinţă a Artei Binecuvântării.

Evenimentul este susținut de Dr Dan Spătariu, instructor de Tantra Yoga Ezoterică acreditat de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar, vă rugăm să accesați linkul următor de platformă zoom: 

https://us02web.zoom.us/j/85336108331?pwd=SzZjTU1RK0ZmMWg1OWVGS1RVdkM5Zz09

Meeting ID: 853 3610 8331

Passcode: 132789

Shares