9 iunie 2020
Arta fericirii în relațiile de cuplu

TABĂRĂ ONLINE  |  24 – 28 IUNIE 2020

ARTA FERICIRII ÎN RELAȚIILE DE CUPLU

De la o picătură de iubire la oceanul de EXTAZ

 

CHEMAREA IUBIRII

„Momentul în care ne îndrăgostim este o clipă magică, paradisiacă, sublimă în care întrezărim, într-o străfulgerare adeseori nebănuită, Spiritul unic, veşnic şi Suprem (Atman) al fiinţei iubite. Atunci atingem cu inima Infinitul, Sursa tuturor împlinirilor și Veșnicia. Iar când evocăm momentul cel extraordinar în care ne-am dat seama că respectiva fiinţă umană pe care începem să o iubim este pur şi simplu unică, trăim din nou o fărâmă de eternitate.” (Advaitananda & Adina Stoian)

Îți amintești prima scânteie de iubire? Cea care ne inspiră la începutul oricărei relații de cuplu, este iubirea pură. Ne simțim atât de îndrăgostiți încât plutim de fericire. Ne simțim eroii marilor povești de dragoste pe care le-am citit. Trăim în Paradis și am vrea să rămânem aici pentru totdeauna…

După ceva timp, dacă nu suntem atenți, realitatea banală ne copleșește… Nenumăratele amănunte ale unei zile obișnuite ne fac adesea să uităm de ființa iubită, și de împlinirea sufletească pe care ne-o aduce relația noastră.

Atunci devenim conștienți că relația de cuplu cere timp, energie, dedicare, pentru a înflori…

CE ESTE ARTA FERICIRII ÎN CUPLU?

Răspunsul ne va fi oferit în cadrul taberei, atât prin explicații teoretice, cât și prin multiple exemple și modalități practice. Cunoscând și practicând Arta Fericirii împreună cu ființa iubită, vom putea atinge măiestria, devenind un cuplu armonios, împlinit, ideal. Este necesară o alegere conștient asumată:  transformarea continuă, atât a fiecăruia cât și a relației de cuplu.

„Fiecare efort pe care îl facem plini de iubire şi de transfigurare pentru ca fiinţa iubită să se transforme spiritual ne înalţă totodată şi pe noi înşine deasupra noastră şi ne face să avem trăiri sublime, deschizându-ne în mod gradat către Dumnezeu. Tot ceea ce îi oferim (ca stare) bun fiinţei pe care o iubim, ne oferim totodată şi nouă înşine.“ (Gregorian Bivolaru)

UNICITATEA ÎNDRUMĂRII ADECVATE

Vrem să urcăm un munte și să ne bucurăm de priveliștea înălțimilor? Avem nevoie de un ghid montan experimentat, care a ajuns deja acolo. Vrem să trăim mereu la înălțime fericirea în cuplu? În această ascensiune, ne vor ghida pașii, cu multă iubire și răbdare, instructorii de yoga și tantra Adina și Advaitananda Stoian. Având în prezent 30 de ani de experiență, ei formează un cuplu tantric iubitor și unit, un exemplu viu de iubire activă, dăruire de sine, transformare continuă și fericire radiantă. Adina și Advaitananda au crescut sub îndrumarea plină de înțelepciune a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, împreună cu care au structurat unul dintre cele mai valoroase cursuri de Tantra Yoga Ezoterică din lume, pe care îl oferă în cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman.

MODALITATEA DE ACCES

Tabăra Online „Arta Fericirii în relațiile de cuplu” se va desfășura pe platforma oferită de MISA Senzațional TV, iar linkul de acces îl veți primi după înscriere.

Tabăra va fi sustinută in limba romană si se asigură traducere pentru limba engleză.

În zilele de miercuri, joi și vineri programul taberei va începe dupa orele 17:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică de la orele 09:30.

ÎNSCRIERI

Sunt invitați să participe la această tabără toți cei care aspiră să atingă măiestria în Arta Fericirii în relațiile lor de cuplu, atât cursanți de yoga și tantra ai școlii noastre, cât și necursanți, cu vârsta peste 18 ani.

Atenție! Procesul complet de înscriere la tabără cuprinde următorii pași: 1) achitare taxei de participare corespunzătoare, 2) completarea formularului de înscriere și 3) bifarea căsuței că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Taxa de participare este de 275 lei. Link de plată: https://mpy.ro/fzarzdev

BONUS! Cursanții yoga / tantra înscriși în școala noastră beneficiază de reducere de 55% din taxa de participare.

Taxa de participare pentru cursanți este de: 125 lei. Link de plată: https://mpy.ro/fzarz2ev

Vă așteptăm cu bucurie! Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la telefon +40.729.388.219 sau pe email: artafericirii2020@gmail.com

 

Shares