29 octombrie 2022
30.10.2022 – Asteya și Tapas – non-furtul și efortul disciplinat

Etica și morala în Tantra – Cheia fericirii și a adevăratei libertăți

Webinar Gratuit, duminică 30 octombrie 2022, orele 18.00-20.00

Disciplina fără libertate înseamnă tiranie; libertatea fără disciplină e haos.” (Cullen Hightower)

Disciplina este focul purificator prin care talentul devine aptitudine.”

Ce îți dorește omul în viață? Să fie fericit, să aibă parte de sănătate și de armonie, de prosperitate, să fie liber.

Sistemul tantric, cale a iubirii și a libertății, răspunde tuturor acestor deziderate, oferind în plus cunoașterea asupra ce înseamnă acest univers și cunoșterea de sine.

Tantra ne ajută să ne construim, asemeni unui palat, o viață în care să avem parte din plin de toate aspectele către care sufletul nostru năzuiește. Însă orice clădire, ca să reziste în timp are nevoie de o fundație solidă, care este reprezentată de un set de percepte morale și etice, Yama și Niyama.

Departe de a fi niște constrângeri, cum din necunoaștere ar putea fi catalogate, acestea sunt în realitate niște recomandări care țin de bunul simț și care ne ajută să ne trezim sufletul, iar pentru cei care au sufletul trezit devin atitudini firești și nu ceva impus din afară. Chiar dacă egoului poate să i se pară că este mai simplu să nu țină cont de aceste percepte, neglijarea și neaplicarea lor repetată ne expune riscului de a ne vedea zădărnicite demersurile pe care le facem pentru a avea viața minunată pe care ne-o dorim și pentru a ne transforma spiritual, așa cum o casă riscă să se dărâme dacă îi lipsește sau i se slăbește unul dintre pilonii de rezistență.

Continuăm expunerea ezoterică a acestor norme etice și morale Duminică, 30 octombrie, orele 18.00-20.00.

Vă invităm să descoperiți împreună cu Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman ce înseamnă din perspectiva tradiției tantrice Asteya (non-furtul) și Tapas (efortul disciplinat).

Locul de desfășurare – ONLINE

https://us02web.zoom.us/j/87850525703?pwd=YWxhQStpTEVQZmxhbTh6VlpLZ2JEdz09 Meeting ID: 878 5052 5703 Passcode: 711276

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shares