28 octombrie 2020
Atenția și Relaxarea

SESIUNE practică – VINERI 30 octombrie, între orele 18:00 – 20:00

Pentru marea majoritate a oamenilor atenția este asociată în mod inutil cu o stare de tensiune și efort. Dar capacitatea noastră de a ne încorda e limitată. Încearcă să încordezi brațul… Cât de mult îl poți menține așa? La fel este și cu atenția, pentru cei mai mulți dintre noi.

Tantra ne învață, însă, că aptitudinea noastră de a fi atenți este în mod esențial nelimitată, nu așa cum sunt contracțiile musculare. Asta e parte din educația noastră. De obicei, ne concentrăm intens, apoi urmează „distracția”. Din această cauză, pentru mulți oameni relaxarea apare doar prin diminuarea atenției.

Din păcate, noi nu căutăm să fim fericiți, căutăm doar explicații de ce suntem nefericiți. Trebuie să învățam să fim optimiști, oameni de succes, entuziaști!

Tantra ne oferă metode și tehnici pentru a învăța să acționăm relaxați. „Unde nu este relaxare nu este fericire“ spune învățătura Tantrei. Energia curge liberă și este intensă doar printr-o structură relaxată. Unde este tensiune, va apărea un blocaj energetic.

Această atitudine ne aduce în momentul prezent și ne ajută să îmbrățișăm tot ceea ce există, permiţându-ne să descoperim că:

 Relaxarea completă + priza de conștiință totală = fericire, expansiune.

Fericirea duce la expansiunea conștiinței, unul dintre scopurile princeps ale sistemului tantric.

În concluzie, pentru a ieși din ciclul expansiune – contracție – caracterizat prin fluctuații și schimbări de dispoziție – e necesar să devenim relaxați și atenți pentru a ne expansiona conștiința în mod constant.

Te așteptăm la sesiunea Primii Paşi Esențiali în Tantra Yoga Esoterică din data de 30 oct, de la orele 18:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de yoga și tantra Alina Dospinescu și Răzvan Niculescu acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares