1 mai 2020
Atenția si conștientizarea prin practica tantra yoga

“Atenția este o expresie a unei libertăți infinite, ce există în fiecare ființă umană” Descartes

💜Atenția este un proces complex al conștiinței, prin care un anumit obiect din microcosmosul ființei noastre, sau o anumită parte a vieții noastre psihice, devin „vizibile” pentru noi.

Unele răspunsuri atât teoretice cât și practice despre atenție și conștientizare vor fi oferite în cadrul sesiunii tantra yoga LUNI 11 mai, între orele 08.00 – 09.30 , iar intre 9.30-10.00 întrebări și răspunsuri legate de tema prezentată.

💜DE CE?
Cât de des te găsești în situația în care încerci să te concentrezi atent pe ceva, dar gânduri aleatorii continuă să vină din nou și din nou în minte, distrugându-ți concentrarea? Sau când încerci în zadar să îți amintești ceva important …?

💜SCOP?
Practica tantrică implică folosirea atenției fară efort și atunci relaxarea poate să însoțească atenția. Astfel atenţia conştiinţei focalizată asupra conţinutului devine precum o rugăciune spontană.
Când o persoană crede și afirmă că este foarte liberă, dar atenția ei se mută în mod irezistibil și de necontrolat de la un subiect la altul, acea persoana, în realitate, NU este liberă.
Te invităm să înveți câteva modalități practice tantra yoghine de îmbunătățire a atenției și trezire a conștiinței!

💜CUM?
Pentru a putea participa vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a primi detaliile în email-ul dumneavoastră.

Vă asteptăm cu drag!

Shares