18 mai 2021
Descoperă și înțelege din tainele aurei umane

„Eu unul susțin că sentimentul religios cosmic reprezintă cel mai puternic și cel mai nobil îndemn la cercetare științifică.“  Albert Einstein

Încă din vechime iconografia creștină reprezintă un nimb de lumină în jurul capului unor ființe ce sunt considerate sfinte. Tradiția spirituală indiană vorbește despre o energie universală numită prana. Chinezii au argumentat ipoteza existenței unei energii vitale, numită chi, care conține două forțe polare: Yin și Yang. Kabala se referă la aceleași energii numindu-le lumină astrală. În cartea sa Știința viitorului, John White realizează o listă cu 97 de nume diferite din 97 de culturi diferite, toate făcând referire la fenomene aurice.

Aura umană este reprezentată de mult ca fiind haloul luminos ce înconjoară trupul și care totodată îl pătrunde, emițând propria sa radiație. Totuși, abia recent savanții au început să studieze și să sistematizeze observațiile despre ființa umană ca formă de energie.

În anul 1911 dr. William Kilner a publicat mai multe lucrări referitoare la câmpul energetic uman ce putea fi observat direct pe un ecran prin intermediul filtrelor color. David Bohm a afirmat că nicio știință care separă lumea în bucăți nu va putea descoperi legi fizice primare, deoarece suntem conduși către o nouă noțiune, și anume cea de întreg ce este indestructibil. Dr. Wilhelm Reich a studiat energia universală pe care a numit-o orgon. Dr. Schafica Karagula a corelat observațiile așa-zis vizuale ale unor clarvăzători cu problemele de sănătate ale anumitor persoane implicate în respectivul studiu.

În acest webinar vom aborda câteva dintre aspectele importante legate de aura umană, cum ar fi:

  • corelațiile care există între starea de sănătate și armonia aurei umane;
  • interacțiunea aurei cu mediul subtil extern;
  • dinamica aurică ce se generează prin intermediul gândurilor, al emoțiilor, al percepțiilor și al amintirilor personale;
  • interacțiunea dintre aurele ființelor umane: simpatii și antipatii spontane;
  • semnificația aurelor și
  • atitudinile „deschise“ sau „închise“.

Webinarul va fi susținut de instructoarea de Yoga și Tantra Camelia Marin, care a studiat în profunzime noțiunea de aură energetică umană și care are o vastă experiență spirituală în domeniu.

Cursanților tantra yoga ezoterică le este oferită cadou participarea gratuită la acest webinar.

Taxa de participare la acest webinar este de 35 lei. Linkul de plata este: https://mpy.ro/fzasm4ev.

Detaliile de acces la eveniment le veți primi în adresa de email. Dacă nu primiți datele de acces pe email vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email. Înscrierea la acest eveniment presupune că sunteți de acord cu condițiile și termenele noastre.

Shares