26 septembrie 2020
Bărbatul pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 29 Septembrie , ORA 18:00 – 20:00

Între orele 19:30 – 20:00 continuăm cu o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Modul de viață al actualei societăți face ca manifestarea plenară și conștientă a unei masculinități mature, arhetipale să fie o adevărată provocare.

Ce înseamnă masculinitatea matură? Cum se poate face trecerea de la faza de băiat (în care unii bărbați rămân chiar și la vârste mai înaintate, fără să-și dea seama că se poate și altfel) la bărbatul matur?

Aristotel definește bărbatul ideal ca fiind cel ce „se confruntă cu evenimentele vieţii cu multă demnitate şi graţie, extrăgând de fiecare dată tot ce este mai bun din toate circumstanţele existenţei“.

În Tantra Yoga Ezoterică, idealul masculin este întruchipat de arhetipul Eroului, VIRA.

 Tratatul Kularnava Tantra explică termenul VIRA astfel: „deoarece este complet liber de pasiuni şi felurite dorinţe inferioare (RAGA), lipsit de confuzie şi zăpăceală (MADA), nesubjugat de supărare (KLESHA), mânie (KOPA), gelozie (MATSARYA) şi amăgire (superficialitate) sau prostie (MOHA) şi întrucât el este şi rămâne foarte departe de agitaţia excesivă (ce este generată de predominanţa tendinţei sau aspectului RAJAS) şi de inerţie (TAMAS), el tocmai de aceea este numit «erou» (VIRA)“.

Această sesiune oferă o serie de  elemente practice specifice tradiției tantrice, care ajută fiecare bărbat, care aspiră la aceasta, să  se descopere și să-și trezească și amplifice masculinitatea matură, armonioasă,

Pășind cu curaj pe calea tantrică îți poți amplifica vitalitatea și virilitatea, tenacitatea, forța, încrederea în Sine, curajul, libertatea, inteligența și puterea de a iubi și de a interacționa într-un mod armonios cu femeile, eficiența în acțiune, autoritatea masculină armonioasă, simțul sacrului.

Tantra își fundamentează o serie întreagă de tehnici pe integrarea într-un mod sacru și controlat a uriașei energii erotice.

Evenimentul este susținut de instructorii de tantra yoga Procop Costel şi Ionel Neagu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares