12 septembrie 2020
BĂRBATUL pe calea Tantra Yoga Ezoterică

MIERCURI 16 septembrie, orele 18.30-20.30

Webinar Gratuit: Special pentru bărbați: include parte practică pentru conștientizarea și amplificarea stării de masculinitate!

Cât de conștient ești de propria masculinitate? De întregul tău potențial pe care îl ai la dispoziție?

Trecerea de la psihologia băiatului la cea a bărbatului presupune autoevaluare şi conștientizare, nu mândrie și aroganță, iar autoevaluarea implică manifestarea unei calități ce este specifică bărbatului matur: curajul.

Tantra arată că întregul potențial specific masculin îți este total accesibil și îți poate face viața foarte împlinitoare, devenind un veritabil erou spiritual.

Capacitatea de a fi armonios din punct de vedere fizic, de a fi responsabil și echilibrat, puterea de a-ți controla tendințele greșite, arta de a interacționa armonios cu femeile sunt doar câteva dintre beneficiile pe care practica Tantra Yoga Ezoterică ți le oferă.

Pentru amplificarea vitalității și a energiei masculine, a încrederii în sine și a clarității mentale, te așteptam la webinarul dedicat bărbaților!

Evenimentul este susținut de instructorii de tantra yoga Răzvan Niculescu şi Ionel Neagu, acreditați de către “The Internaţional Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

 

Vă așteptăm cu drag!

Shares