13 iunie 2020
În căutarea fericirii – cu Advaitananda și Adina Stoian

WEBINAR GRATUIT –  MIERCURI  24 IUNIE  ORA 18.00 – 19.00

În căutarea fericirii – cu Advaitananda și Adina Stoian 

WEBINAR transmis pe Facebook @TantraYogaEzoterica, ca primă conferință a taberei online         „Arta Fericirii în relațiile de cuplu”!

„Cu fiecare minut de iubire, câștigi 60 de secunde de fericire!”

„Nu există fericire mai mare decât să iubești și să fii iubit!”

Cu toții am observat această evidentă asociere între iubire și fericire – orice ființă care iubește, este fericită și orice ființă fericită devine cu ușurință capabilă să iubească mai mult.

Relația de cuplu este o imensă sursă de fericire și împlinire, cu toții suntem convinși de asta cel puțin la început… Iubirea adevărată în cuplu înjumătățește tristețea și înmulțește bucuria.

Provocările inerente vieții de zi cu zi, situațiile tensionante, obstacolele și greutățile sunt întâmpinate de cei doi iubiţi cu mare optimism și “unde-s doi, puterea crește!”

Advaitananda și Adina Stoian practică împreună de trei decenii arta de a fi fericiți într-o relație de cuplu care a crescut odată cu orizontul spiritual al practicii yoga. Ei sunt totodată instructori de yoga și tantra cu vastă experiență și autorii cursului de Tantra Yoga Ezoterică din cadrul Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman.

Pentru că orice relație de cuplu bazată pe iubire, merită să fie fericită, vino să descoperi o perspectivă spirituală inedită despre fericire și izvorul acesteia: la acest webinar gratuit, parte din Tabăra online „Arta Fericirii în relațiile de cuplu”.

Pentru a vă înscrie la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de conectare pe email.

Te așteptăm cu drag!

Shares