10 mai 2022
11.05.2022 – Centrarea în inimă – o atitudine esențială pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 11 MAI 2022, ORA 18.00-20.00

Tantra Yoga Ezoterică afirmă că am venit în această lume pentru a ne transforma şi pentru a evolua spiritual.

Deseori suntem puși în fața unor alegeri şi cu fiecare decizie pe care o luăm noi ne reconfigurăm traseul călătoriei noastre spirituale.

Dar cum putem şti cu precizie dacă deciziile noastre sunt bune, aducătoare de fericire, dumnezeiesc integrate?

Mintea raţională  este un instrument complex care ne ajută să structurăm experienţele şi informațiile şi să facem diverse corelaţii şi conexiuni. Dar ea nu poate face alegeri.

Există o parte din noi care este în legătură cu Adevărul fiinţei noastre. Şi din acel loc al Adevărului noi putem ,,vedea” şi mai clar. Misterul acestei înţelegeri este că Adevărul este corelat întotdeauna cu Iubirea şi cu Bunătatea.

Atunci când suntem în Adevăr, Inima noastră se trezeşte, se încălzeşte şi apare acea stare de certitudine, de dincolo de raţionamentele logice pro şi contra care ne poartă în labirintul fără de sfârşit al minţii obişnuite.

În acel moment pur şi simplu ŞTIM ce este mai bine pentru noi şi acea cunoaştere ne umple de bucurie, de pace şi de încredere, pe un fundal de detaşare spirituală profundă.

Utilizând metodele eficiente care ne sunt oferite de sistemul Tantra Yoga Ezoterică, oricine are posibilitatea nu doar să descopere secretul existenţei Inimii Spirituale, dar şi modalităţile care permit oricui să-şi dinamizeze acest focar spiritual al fiinţei.

Vă invităm la sesiunea realizată de Renata Maleș și Maria Badea, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Datele de conectare la această sesiune practică sunt:

https://us02web.zoom.us/j/81996597914?pwd=MVR4ZHRWQzc2azExSDBEalpYNGZYQT09

Meeting ID: 819 9659 7914

Passcode: 422554

Vă așteptăm cu drag!

Shares