4 octombrie 2020
Realitatea subtilă a centrilor de forță – misterul care se ascunde în Universul fascinant al vortexurilor energetice ale fiinţei

Începând din 11 octombrie, în fiecare Duminică a lunii Octombrie, între orele 18.00-20.00, vă invităm la o aventură inițiatică, având ca temă ,, Realitatea subtilă a centrilor de forță – misterul care se ascunde în Universul fascinant al vortexurilor energetice ale fiinţei,,

Întregul Univers, întreaga manifestare, vibrează în şapte tonalităţi principale, pe care le regăsim şi în microcosmosul fiinţei umane sub forma celor 7 centri subtili energetici de forţă, chakre.

Atunci când ştim cum să activăm aceste focare energetice din fiinţă în mod conştient, ele ne pot pune în rezonanţă cu o infinitate de energii şi calități benefice, ne conectează la sursele energetice infinite ale manifestării.

Vă invităm  la această călătorie în realitatea subtilă a ființei, ce va aduce atât elemente teoretice, cât şi multe elemente practice de cunoaştere şi experimentare, pe rând, a centrilor subtili energetici de forţă ai fiinţei.

În primul webinar, din 11 octombrie 2020, susținut de către intructoarea de tantra yoga din Cluj, Monica Pașcalău, medic şi lector de Ayurveda, vor fi prezentate câteva elemente şi procedee tantrice care ne vor ajuta să armonizăm primii doi centri de forță, Muladhara chakra și Swadisthana chakra.

Veți beneficia astfel de o stare de vitalitate şi regenerare profundă, de sănătate înfloritoare, cât şi de trezirea rafinată a energiei erotice, a bucuriei de a trăi viaţa la superlativ, de integrare armonioasă în planul social.

Cunoaşterea chakre-lor este un secret fundamental al evoluției spirituale  prin practica Tantra Yoga Ezoterică.

Gradul lor de trezire şi dinamizare diferă însă foarte mult de la o fiinţă la alta.

Energiile  ființei sunt structurate pe şapte niveluri tainice de vibraţie, şi fiecare centru de forţă ne pune în legătură cu unul dintre ele și cu calități specifice lui.

Iată în continuare o prezentare succintă a celor 7 rezonatori, chakra-e sau centri secreţi de forţă și caracteristicile lor esenţiale:

      1. MULADHARA CHAKRA

Atribute: sursă de viaţă, vitalitate, regenerare, sediul energiei fundamentale a fiinţei Kundalini Shakti.

       2. SWADHISTANA CHAKRA

Atribute: creativitate, energie erotică, charismă, mimetism social.

       3. MANIPURA CHAKRA

Atribute: voinţă, solaritate, expansiune, dynamism, perseverență

       4. ANAHATA CHAKRA

Atribute: iubire, afectivitate, armonie, altruism, imunitate,

       5. VISHUDDHA CHAKRA

Atribute: rafinament, intuiţie, elevare, trăiri sublime, revelaţii estetice, inspiraţie.

       6. AJNA CHAKRA

Atribute: inteligență, genialitate, memorie, clarviziune, telepatie

      7. SAHASRARA

Atribute: detaşare, legătura cu Adevărul etern, spiritualitate pură, contactul cu Dumnezeu, înţelepciune.

Dinamizarea centrilor subtili de forţă (chakra) prin metode tantrice specifice ne poate conferi accesul la resursele infinite de energie benefică din Macrocosmos, amplificând  în ființa noastră toate aceste calități.

Vă așteptăm cu drag în această călătorie inițiatică în următoarele Duminici din luna Octombrie!

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares