Cinci soluții tantrice eficiente, complexe pentru cinci probleme majore ce apar în relațiile de cuplu

Tabără de Tantra

14-18 iunie

TABĂRA DE TANTRA: 14 – 18 iunie 2023

CINCI SOLUȚII TANTRICE EFICIENTE, COMPLEXE PENTRU CINCI PROBLEME MAJORE CE APAR ÎN CADRUL RELAȚIILOR DE CUPLU 

Depasirea cu succes 

• a atașamentului, 

• a geloziei, 

• indiferenței funeste, 

• a depolarizării erotice (sau altfel spus a dezinteresului amoros) și 

• a lipsei unui țel spiritual în cadrul cuplului.

Tabara este coordonată de ADVAITANANDA & ADINA STOIAN, cu susținerea Ghidului spiritual, profesorul de yoga GREGORIAN BIVOLARU

Programul poate fi descărcat și de AICI

Tabăra Tantra Yoga Ezoterica se va desfășura atât LA SALA cât și ONLINE și este adresata doar cursanților tantra si yoga.

LA SALA – BUCUREȘTI, Str. Grigore Manolescu nr 7A etj 3, Sala Armonia.

Psihologii moderni spun că „În cea mai mare parte, calitatea vieții noastre depinde de calitatea relației de cuplu pe care o avem”.

Tantra ne învață că cea mai mare fericire a practicantului căii tantrice este să își facă fericită persoana mult-iubită. Animați de acest ideal, oare ce poate să meargă prost?

Cu toate acestea, după ce magia începutului trece, cuplurile încep să aibă probleme…

Închisoarea grea a atașamentului și posesivității, vipera geloziei și a invidiei, rugina indiferenței emoționale, apatia erotică, și lipsa țelului spiritual transformator sunt câteva otrăvuri care se pot strecura insidios, în anumite condiții, chiar și în cele mai frumoase relații de cuplu – ca niște buruieni într-o grădină neîngrijită.

Relația de cuplu este o șansă uriașă de a avansa rapid pe calea spirituală. Totuși, dacă ne limităm numai la consumarea roadelor dulci pe care le primim prin relația de cuplu și nu îngrijim și „grădina” care le produce (relația în sine), vom culege suferință și traume.

Și tot relația de cuplu neglijată, dizarmonioasă și impură ne transformă viața într-un calvar … devenind o piedică în progresul firesc al iubiților, și chiar o cauză de deviere de la calea spirituală.

În această tabără vom urmări să oferim unele soluții transformatoare și radicale la câteva probleme majore ce apar în relația de cuplu, prin folosirea atributelor dumnezeiești combinate cu angrenarea unor metode tantrice specifice.

Pentru fiecare soluție la cele cinci probleme (atașament, gelozie, indiferență, apatie erotică și lipsa țelului spiritual) vom dedica atât o parte teoretică (expunere incluzând principii spirituale și cauze subtile) cât și una practică ce conține tehnici tantrice de armonizare, atitudini de cultivat pentru fiecare și împreună, exerciții de comunicare în cuplu, arta atingerii conștiente transfiguratoare și transformatoare, integrarea energiei eminamente benefice a unor atribute dumnezeiești specifice și multe altele.

Activitatea este susținută de Ghidul nostru spiritual Grieg – și include exemplificări la unison cu anumite stări de cultivat pentru o relație de cuplu fericită și împlinită pe toate planurile.

Tabăra se va desfășura atât la SALĂ – revenim curând cu detaliile despre locul de desfășurare – cât și ONLINE și este adresata DOAR CURSANȚILOR ȘCOLII NOASTRE DE TANTRA SI YOGA.

Taxa de participare la tabără este de:

– 280 lei dacă se achită în perioada 16.05.2023 – 18.06.2023

Link de plată pentru suma de 280 lei:

https://mpy.ro/fzatwbev

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE:

După achitarea taxei, vă rugam frumos să trimiteți pe email la adresa contact@tantraezoterica.ro

  • dovada plății;
  • 2 fotografii clare în format electronic, din față și semiprofil, în costum de baie, în care trupul să apară în întregime și să se vadă clar data la care a fost făcută poza (este necesar ca pozele să fie făcute după data de 1 ianuarie 2023). În email se vor scrie cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (atât cel din acte cât și cel de botez – acolo unde este cazul), anul de curs yoga/tantra, instructorul, orașul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de email, dacă există tapas de armonizare abdominală (AZA) și câte zile de post sunt incluse;
  • să menționați în email dacă participați la sală sau online. Dacă ulterior doriți să vă schimbați opțiunea, vă rugăm frumos să ne anunțați și verificăm disponibilitatea în funcție de capacitatea sălii;
  • formularul GDPR – completat, pe care îl puteți descărca AICI.Dacă participați la sala, puteți completa formularu GDPR direct acolo.

Pentru participanții la sală sunt necesare și analizele HIV și VDRL, realizate după 1 ianuarie 2023.

BONUS:

Cei care nu puteți participa în persoană la toate activitățile taberei – aveți posibilitatea să audiați conferințele ONLINE – atât pe durata lor de desfășurare cât și după încheierea activității (timp de 1 lună).

NU vor fi transmise ONLINE exercițiile speciale și ritualurile.

Vă așteptăm cu bucurie!

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la telefon +40 765730029 sau pe email: contact@tantraezoterica.ro

imagine cinci soluții tantric
Shares