28 martie 2022
03.04.2022 – Continența erotică amoroasă – nestemata iubirii în Tantra

Invitație la WEBINAR – duminica 3 aprilie, orele 16.00 – 20.00

„În actul amoros, sămânța trebuie să fie considerată drept substanța cea mai prețioasă; păstrând-o mereu, iubiții își protejează și își prelungesc puterea, fericirea și viața.“ (JO PU TUAN)

Acest webinar se adresează atât femeilor cât și bărbaților!

Să începem cu un moment de sinceritate! Cum e viața în dormitorul nostru? Ne ajung 7 minute de intimitate sau suntem mai mereu frustrați și nemulțumiți? 

Pentru a reuși cu adevărat să o faci fericită pe iubita ta…amoros vorbind…este necesar să-i oferi cea mai sublimă si rafinată plăcere.

Aceasta presupune să accesezi un alt tip de energie decât energia instinctuală cu care erai obișnuit. Este vorba despre energia Erosului Pur, o energie subtilă, sublimă, nesfârșită a unui atribut dumnezeiesc… pe care o acumulăm în  ființa noastră.

Poate altă dată te grăbeai și atât… era o plăcere de câteva secunde!

Vino si tu ACUM la acest webinar!

Vei învăța metode practice tantrice prin care secundele de plăcere se vor transforma…. în ore de extaz! Vei descoperi că femeia nu este un obiect al plăcerii, ci este o inspirație sublimă a iubitului său…. și astfel îți vei transforma fundamental  perspectiva.

Cu cât iubitul împlinește năzuințele și aspirațiile cele mai profunde ale femeii, sufletul ei se deschide precum o floare catifelată, iar el poate sorbi nectarul îmbătător al stărilor de fericire pe care le trezește în ființa ei.

Și atunci dragi bărbați, dacă vreți cu adevărat să dețineți o virilitate legendară, cu care să puteți susține o femeie în toata splendoarea manifestării ei și care să fie mai mereu cu zâmbetul pe buze…este timpul să puneți în practică Continența Erotică Amoroasă!

Dar ca bărbați, pentru a simți plenar senzualitatea și rafinamentul acestor stări și emoții sublime feminine,  pe care iubita ni le oferă cu întreaga ei ființă, este necesar să ne antrenăm!

Dar cum?  

În acest webinar explorăm cu mult curaj, atenție și stăruință elemente despre:

  • 7 METODE PRACTICE tantrice de antrenament ce-ți vor permite să devii și să rămâi un iubit sau o iubită legendară
  • Utilizarea înțeleaptă a potențialului pro-creator pentru a împărtăși în cuplu stări sublime de iubire
  • Cum să-ți împlinești profund iubitul/a, extinzând experiența erotică de la nivelul instinctual, la accesarea energiei sublime a erosului pur

Îndrăznește să trăiești mai multă fericire și împlinire în intimitatea iubitoare a cuplului tău!

Vă invităm împreună cu noi la acest webinar inedit și fascinant despre Continența Erotică Amoroasă,  ce va face accesibilă această metodă practică milenară, tuturor celor deschiși și curioși să exploreze nuanțe noi de intimitate și fericire paradisiacă în cuplu.

        Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Yoga: dr. Simona Popescu, Cristina Apostu,  Razvan Niculescu și Adrian Cotora, acreditați de către “Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN”

Webinarul se adresează persoanelor peste 18 ani!

Taxa de participare este de:

Discount! Pentru cursanții TYE taxa de participare este de 50 lei, link de plată – https://mpy.ro/fzat7qev

Pentru înscrieri după ce efectuați plata la unul din link-urile de mai sus vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Vă așteptăm  plini de entuziasm!

Inscriere webinar Continenta Erotica Amoroasa

Cursant TYE

Shares