30 mai 2020
Continența erotică amoroasă – taina inițiaților tantrici

SESIUNE PRACTICĂ – MARTI 9 IUNIE ORA 18.00-19.30

Continența erotică amoroasă este o metodă orientală străveche, însă mereu actuală care, pe lângă multe alte beneficii, ne amplifică potențialul amoros,  ajutându-ne  să  trăim orgasme multiple ori de câte ori facem dragoste.

„Orice slăbiciune fizică, vitală, psihică şi mentală trebuie să fie atribuită în ultimă instanţă felului nostru greşit de a face dragoste. Arta secretă a Iubirii trebuie să fie considerată cea mai importantă dintre arte pentru că, dacă ea este practicată corect şi în mod sistematic, conduce pe aspirant către Suprema Fericire şi îl conduce pe culmile Nemuririi.“ (SU-NU-CHING)

Continența erotică amoroasă  implică un  proces alchimic ( pe care cei iniţiaţi îl realizează în mod conştient ) în care dorinţa de a ejacula  dispare , fiind  înlocuită cu dorinţa sau aspiraţia de a păstra continuitatea fuziunii, a unificării pe care o oferă actul amoros transfigurator.

Folosirea continenței erotice amoroase  produce o transformare a materiei în energie, a grosierului în subtil, a dorinţelor inferioare în dorinţe şi aspiraţii sublime. Ejacularea ( ce este corelată în mod direct cu procreerea) este trăită de tantrici numai atunci când vor să dea naştere unei fiinţe. Reţinând ejacularea, se produce un fenomen opus, extrem de subtil, de interiorizare a energiilor. Această acumulare efervescentă a energiilor, rezultată în urma actului amoros în interiorul propriei fiinţe face posibilă apariţia acelor stări extatice sublime despre care vorbesc tratatele tantrismului.

„În actul amoros sexual, sămânţa (sperma) trebuie să fie considerată drept substanţa cea mai importantă; păstrând-o mereu, bărbatul îşi protejează şi îşi prelungeşte puterea, fericirea şi viaţa.“ (JO PU TUAN)

Cu toate că amorul cu continenţặ sexualặ a fost descoperit în urmặ cu peste 7.000 de ani mai ales în Orient, aceastặ formặ sublimă şi chiar genialặ de a face dragoste este extrem de puţin cunoscutặ şi practicatặ  la ora actualặ.

Continența erotică amoroasă prezintặ o mulţime de avantaje şi nici un dezavantaj ! Ea te ajută să explorezi nuanțe noi de orgasm, să savurezi  deliciile plăcerii perfect controlate si ale împlinirii amoroase profunde, pe perioade oricât de lungi de timp. Aplicând continența sexuală erotică  sexualitatea ne ascensionează pe noi și nebănuite nivele de conștiință.

Nu am citit toate acestea într-o carte bună… ci le-am experimentat .

Te provocăm să uiți pentru totdeauna de cele doar câteva  minute de plăcere intensă… Te invităm să afli metoda prin care poți zbura  liber si relaxat cu întreaga deschidere a aripilor sufletului tău  pe cerul senin al extazului amoros!

Sesiune realizată din București cu instructorii de tantra yoga dr. Simona Popescu și dr. Bogdan Nițu

Cum : Pentru a vă înscrie la această sesiune practică vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Te așteptăm  plini de entuziasm!

Shares