15 decembrie 2020
Controlul emoțiilor – o cheie pentru o viață împlinitoare

MARȚI, 22 DECEMBRIE, ORA 18:00 – 20:00

Viaţa este prea scurtă pentru a fi trăită de fiecare dintre noi într-un mod egoist, superficial, banal şi insignifiant.

Sistemul Tantric privește întreaga Manifestare ca fiind o expresie a jocului polar dintre energie și conștiință, dintre Shakti și Shiva. Exprimarea emoțiilor face parte și ea din acest joc magic.

Atunci când această exprimare a gândurilor și a emoțiilor este controlată într-un mod armonios, simțim că devenim din ce în ce mai mult stăpânii destinului nostru, destin ce se conturează în fiecare clipă prin alegerile conștiente pe care le facem, beneficiind astfel de o viață din ce în ce mai fericită, mai frumoasă și mai împlinitoare.

Vă invităm cu mult drag la această sesiune ce cuprinde cateva asane ce ne ajută practic la controlul emoțiilor,despre cum să abordăm din perspectiva tantrică gestionarea în mod corespunzător a emoțiilor, una dintre cheile necesare unei vieți împlinitoare și fericite.

Această sesiune practică este susţinută de instructorii de Tantra Yoga,  Dominela Gyiman şi Gadi Teodorescu,  acreditaţi în cadrul Federaţiei de Yoga şi meditaţie Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares