30 noiembrie 2020
Cunoașterea corpurilor subtile ale ființei – cale spre sănătate și fericire

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 1 DECEMBRIE 2020, ora 18:00-20:00. Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte astfel tot universul împreună cu forţele ascunse ale sale.”

Inscripție pe frontonul Templului de la Delphi

„Nimic nu este în repaus, totul se mișcă, totul vibrează.”

Kybalion -Legea vibrației

Trăim într-o lume pe care o considerăm materială și ne vedem pe noi înșine ca fiind materie. În realitate Universul este bazat pe vibrații, fapt afirmat încă din vechime de înțelepții tradiției spirituale tantrice și confirmat de știința modernă.

Majoritatea oamenilor, atunci când sunt întrebați „Cine ești?” sau atunci când caută să-și răspundă lor înșiși la această întrebare, au tendința de a se identifica cu trupul lor. Această identificare este atât de puternică încât acoperă percepțiile care provin de la alte aspecte ale ființei, de natură subtilă, de care majoritatea oamenilor nu sunt conștienți.

Tantra ne ajută să cunoaștem cu adevărat atât trupul, cât și celelalte corpuri subtile și prin aceasta să accedem la niveluri de vibrație din ce în ce mai înalte, să trăim o viață mai frumoasă și mai armonioasă, să ne cunoaștem adevărata natură – sursa celei mai înalte forme de fericire – scânteia de Dumnezeu ascunsă în fiecare din noi.

Există o reflectare a acestor corpuri subtile în trup. Perturbările care apar în corpurile subtile ajung să se reflecte la nivelul trupului prin boli. De aceea este util să fim conștienți de ceea ce se petrece la nivelul acestor corpuri subtile.

Vă invităm la o sesiune practică realizată din Constanța, de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a vă înscrie la acest webinar vă rugăm să accesați următorul link:

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares