28 iunie 2020
Tantra și Curajul de a fi tu însuți

Vă așteptăm cu drag, în FIECARE MIERCURI din luna IUNIE , ora 8.00-9.30 să ne aplificăm curajul de a fi noi inșine, aplicând metode tantrice.

Ai simţit vreodată că vrei cu toată fiinţa ta să spui „nu”, dar spui, totuşi, „da”, după care îţi faci mustrări de conştiinţă?  Ai simțit că îţi stau cuvintele pe limbă şi că trebuie să faci eforturi pentru a-ţi înghiţi vorbele? Simţi uneori că lumea te tratează ca pe preşul de la intrare, simţi că eşti o victimă sau că se profită de tine?

Mulţi dintre noi am fost crescuţi cu convingerea că nu este acceptabil din punct de vedere social să spui tot timpul adevărul, pentru a nu-i răni pe alţii, a nu te implica în confruntări nedorite sau a nu fi considerat o persoană supărătoare pe care nimeni nu o place.

Sistemul tantric aduce o viziune complet diferită, corectă și sănătoasă asupra curajului de a fi tu însuți, a te iubi și respecta și ne oferă o serie de metode practice pentru a remedia cât mai rapid aceast comportament eronat care ne afectează pe multe planuri, ființa:

 Sănătatea emoţională

Una dintre emoţiile pe care le resimţim când ne lăsăm călcaţi în picioare este mânia. Adesea e vorba de mânia faţă de noi înşine.De fapt, aceasta ni se petrece nu pentru că dăm altora puterea de a face rău, ci din cauză că renunţăm la propria autenticitate şi valoare.

Practicând asanele din această sesiune vom urmari o amplificare a energiei vitale ce constituie suportul echilibrului psiho-emoțional și de asemeni liniștirea agitației mentale, ce permite eliminarea fluctuațiilor stărilor emoționale.

 Sănătatea fizică

Evident  și starea de sănătate fizică reflectă neputinţa de a ne exprima sentimentele adevărate și ne  putem confrunta cu tot felul de afecţiuni – de la răceli obişnuite la tulburări ale glandei tiroide, insomnii, nevralgii şi multe altele.

Pentru a avea o stare optimă de sănătate, este necesar ca forţa vitală să circule liberă prin trup şi prin centrii energetici, astfel încât să se transforme în energia specific modulată, necesară fiecărui organ pentru a funcţiona şi a se regenera. Cu cât creăm mai multe blocaje energetice la nivelul corpului minţindu-ne singuri şi nefiind sinceri cu ceea ce gândim, cu atât organele noastre primesc mai puţină forţă vitală de care au nevoie pentru a ne servi.

Vestea bună este că organismul uman este extrem de răbdător şi totul este reversibil!

Prin aceasta sedintă practică vom oferi câteva metode de a amplifica capacitatea de a fi sinceri cu noi înşine, a ne vindeca anumite răni emoționale și a avea  mult curaj în fața provocărilor vieții, căci altfel viaţa ne  va face sa trecem prin tot felul de scenarii în care ne vom simţim neputincioşi, până când învăţăm să lucrăm cu noi înşine şi să acceptăm să trăim autentic.

Sesiune realizată din București cu instructorii de tantra yoga dr.Simona Popescu și  dr.Bogdan Nițu

Cum: Înscrierea la acest webinar se face completând formularul de mai jos:

Vă așteptăm cu drag!

Shares