22 februarie 2022
27.02.2022 – De ce Tantra?…

WEBINAR – DUMINICA  27 FEBRUARIE 2022, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Suntem siguri că ai avut momente când ai DEVENIT CONȘTIENT că, deși ai aproape tot ceea ce-ți dorești, totuși parcă ceva esențial lipsește….dar intuiai undeva adânc, în inima ta, că acel ,,ceva” esențial  EXISTĂ  și poate fi găsit, poate fi împlinit, poate să te inspire și să te susțină să devii ceea ce cu adevărat EȘTI!

Tratatele străvechi definesc tantra ca fiind acea cunoaștere superioară care răspândește înțelepciunea care ne salvează din suferințele vieții trăită într-o stare de ignoranță și palidă împlinire, Ea ne oferă uluitoare posibilități și ne deschide către sublime realități ce ne așteaptă să le explorăm plini de vie curiozitate, pentru ca apoi să reușim să găsim esența a ceea ce SUNTEM cu ADEVARAT.

Cel care practică Tantra Yoga îşi dezvoltă curajul de a pune întrebări esențiale și de a privi  fiecare experiență a vieții, exact așa cum este ea, fără a căuta să o ajusteze conform intereselor sau viziunii sale limitate.  

Aptitudinea esențială de a fi şi a rămâne perfect lucid şi conștient în timpul celor mai intense experiențe, este „piatra filosofală” ce declanșează profunde transformări alchimice interioare, care conduc la o transformare gradată a întregii fiinţe a practicantului.

Vă invităm cu drag, Duminică 27 februarie ora 18.00 la un webinar gratuit în care instructorii  noștri de tantra vă vor răspunde plini de entuziasm la mai multe întrebări care au fost adresate de-a lungul timpului de mulți aspiranți ce urmăresc să trăiască o viață spirituală fericită și împlinitoare:

– Ce faci când NU ai  ÎNCĂ o relație de iubire, dar vrei să practici tantra?

– De ce TANTRA pentru a atinge o STARE DE SĂNATATE și ARMONIE TRUPEASCA?

– De ce TANTRA pentru  a fi capabili să ELIMINĂM STRESUL și oboseala cronică ?

– De ce TANTRA pentru a avea o viață AMOROASĂ ÎMPLINITOARE?

– De ce TANTRA pentru  a reuși să avem RELAȚII DE CUPLU FERICITE și împlinitoare?

– De ce TANTRA pentru a avea SUCCES în CARIERĂ?

Webinar-ul va fi susținut de un grup de instructori de Tantra Yoga Ezoterică din mai multe orașe din ţară, acreditaţi de Federaţia Internațională de Yoga şi Meditație ATMAN.

Ei vă vor prezenta sistemul tantric ca fiind o veritabilă școală a vieții ce te poate ajuta să evoluezi în orice domeniu te-ai afla. Vor evidenția beneficiile practicii tantrice şi vor expune experiențe personale şi înțelegerile pe care le-au aprofundat cu privire la sistemul milenar Tantra Yoga Ezoterică.

Te așteptăm la acest webinar gratuit, ce se va transmite simultan pe Facebook și pe platforma zoom, webinar ce marchează în egală măsură și invitația de înscriere la cursurilor de Tantra Yoga Ezoterică în întreaga țară.

Pentru participarea la acest webinar datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/84240216664?pwd=NG1PYUdHWld0MkZNQjNrWWplQm1sZz09

Meeting ID: 842 4021 6664

Passcode: 145475

Vă așteptăm cu drag!

Shares