2 iulie 2021
09.07.2021 – Depăşirea testelor în practică tantra yoga ezoterică
PPTYE_9 iulie site

       Acest subiect, “Depăşirea testelor spirituale” merita să fie cunoscut şi înţeles de fiecare dintre noi.

       La modul general vorbind, toate testele spirituale au o semnificaţie foarte profundă, deoarece, dacă le depăşim, dacă le trecem cu bine, putem ascensiona apoi pe o nouă treaptă de evoluţie spirituală.

     Se considera  de către înțelepți, că o fiinţă umană pusă în gardă valorează cât doi oameni ignoranţi şi naivi. De aceea, dacă începem să conştientizăm şi noi toate aceste teste spirituale, la care mai devreme sau mai târziu suntem cu toţii supuşi, atunci putem să nu mai greşim, să devenim mai vigilenţi şi mai prudenţi şi în acest fel să le depăşim cu succes.

    O să vedem de ce încercările şi testele spirituale generează în noi stări de contracţie, de separare, stări de contradicţie chiar cu propria noastră fiinţă, dar modul în care le depăşim arata gradul de maturitate spirituală pe care îl avem.

Te așteptăm la sesiunea Primii Paşi Esențiali în Tantra Yoga Esoterică din data de 09 iulie de la orele 18:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos care a străbătut mileniile!

            Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Odinne Ouatu şi Ionel Neagu acreditați de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN

            Pentru a participa la acest webinar va rugăm să completați formularul de mai jos.

            Vă așteptăm cu drag!

Shares