3 octombrie 2020
Descoperirea Sinelui prin Tantra

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI  9 Octombrie, ORA 18:00 – 20:00

Între orele 19:30 – 20:00, sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Ca două păsări de aur aşezate pe acelaşi copac, prieteni intimi, ego-ul şi Sinele sălăşluiesc în acelaşi trup. Primul mănâncă fructele dulci şi acre ale copacului vieţii, în timp ce ultimul priveşte cu detaşare. Atât timp cât crezi că eşti ego-ul, eşti încă în lumea ataşamentelor şi a durerii. Dacă realizezi că tu eşti Sinele, Stăpânul vieţii, vei fi eliberat de toate acestea. Când realizezi că eşti Sinele, sursa supremă a luminii, transcenzi dualitatea vieţii şi intri în starea unităţii.” Upanishade

Descoperirea Sinele Divin ATMAN, scânteia Divina nemuritoare din fiecare ființă umană este un țel suprem în Tantra, căci această revelație  este punctul culminant al autodescoperirii.

Vă invităm la o sesiune practică, în care vom  realiza împreună tehnici specifice aparținând sistemului tantra yoga, posturile corporale, numite asana-s ce urmăresc patru pași esențiali:

Relaxarea, interiorizarea, intuirea și revelația.

Lucrurile și viața rămân aceleași… Perspectiva devine însă fundamental diferită : complexă și unificatoare.

Sesiune realizată din Timișoara cu instructorii de tantra yoga Maria Magdalena Badea și Dan Spatariu ,  instructori acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares