2 martie 2022
02.03.2022 – Antrenamentul tantric pentru amplificarea detașării

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI  2 MARTIE 2022, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Uneori lucrurile nu ne ies aşa cum am dori noi.

Uneori planurile noastre nu pot fi duse la bun sfârşit pentru că deşi noi am avut o idee, Cineva acolo Sus a zâmbit. Avea o idee mai bună!! 

Ce ne facem când viaţa ne strânge cu uşa? Când într-un fel sau altul ne deranjează diferite aspecte? Când universul ne oglindește amintindu-ne că mai avem limitări iar viaţa ne aminteşte că suntem oameni şi încă mai avem acest drept să greșim…iar noi chiar o facem. Cum integrăm aspectele şi situațiile exterioare pe care noi nu le putem transforma?…

Detașarea spirituală, un cadou pe care Creatorul ni l-a făcut atunci când a îngăduit să ne întrupăm aici, pe Pământ, este “colacul de salvare” în toate apele tulburi ale vieţii, prin valurile suferinței, transformării şi devenirii.

Detaşarea corect înțeleasă şi aplicată cu înțelepciune aduce pace, calm, înţelegere, armonie, înglobarea în conştiinţa a anumitor aspecte ce altfel pot aduce confuzie şi suferinţă, integrarea lor într-o viziune mai cuprinzătoare în care înţelegem că nimic nu este întâmplător, totul are un rost adânc, şi în final totul este aşa cum trebuie să fie şi că noi cu toţii suntem în mâinile Celui care ne-a creat cu atât de multă dragoste!

Tantra Yoga Ezoterică, prin multitudinea de tehnici specifice, ne învaţă cum să atingem o stare de detaşare suverană în labirintul întortocheat al vieţii noastre, având o viziune superioară, de la înălțimea spiritului, nu doar în momentele dureroase, ci chiar şi în momentele de maximă fericire, înțelegând că în esență totul este menit să ne conducă pe calea desăvârșirii spirituale.

Sesiunea este realizată de către instructoarele de Tantra Yoga, Maria Badea şi Renata Males, acreditate de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru a participa la această sesiune vă rugăm să folosiți urmatoarele date de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/87991986751?pwd=ek90UjhUNVBFOTlzMEp0emNCQ0RpQT09

Meeting ID: 879 9198 6751

Passcode: 499236

Vă așteptăm cu drag!

Shares