7 noiembrie 2021
10.11.2021 – Dinamism și eficiență în practica Tantra

Vreți să depășiți oboseala, inerția, lipsa de motivație și încredere în sine, dificultatea de a mobiliza voința, confuzia și ezitarea?

La Primii pași esențiali în Tantra Yoga Ezoterică putem afla teoretic și practic câteva secrete tantrice ale trezirii și amplificării în ființa noastră a focului subtil lăuntric care este sursa dinamismului și a eficienței manifestate în viața noastră!

Focul subtil lăuntric este agentul principal al transformării lăuntrice, fără de care evoluția spirituală nu este posibilă. De aici survine importanța imensă a trezirii armonioase a acestui aspect în ființa tuturor aspiranților la desăvârșire.

Vom realiza împreună o sesiune practică ce va cuprinde o serie de asane care ne vor ajuta să ne dinamizăm pentru a intra în acțiune plini de entuziasm ardent, cu încredere deplină în succes, într-o stare plină de forță și energie, cu rezultate dovedind o eficiență exemplară.

În această întâlnire vom prezenta diferite aspecte ale manifestării focului în ființa umană și vom aborda câteva metode și procedee care ne vor ajuta să percepem în ființa noastră efectele binefăcătoare ale dinamizării și amplificării focului subtil lăuntric.

            Iată câteva dintre aceste EFECTE: dinamism, eficiență, starea de noblețe sufletească, curajul, eroismul, abnegația, motivația interioară, capacitatea de autocontrol, disciplina și autodisciplina, voința armonioasă, puterea de abandonare a voinței individuale în fața Voinței dumnezeiești, capacitatea de dăruire față de un ideal, starea de încredere nestrămutată în sine, umorul și constanța, buna dispoziție.

Evenimentul este susținut de instructoarea Tantra Yoga Elisabeta Bugu acreditată de “Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN” pe 10 noiembrie 2021, orele 18.00-20.00.

Vă așteptăm cu mult drag și entuziasm!

Shares