22 noiembrie 2020
Discernământul spiritual – nestemata alegerilor înțelepte

SESIUNE practică – VINERI 27 noiembrie între orele 18:00 – 20:00

Discernământul spiritual – nestemata alegerilor înțelepte , ce  reprezintă  o calitate fundamentală pe calea tantrică

In tradiţia tantrică se acordă o mare importanţă discernământului spiritual, considerat a fi o facultate intelectuală superioară, esenţială pentru progresul spiritual în general şi pentru avansarea pe calea tantrică în particular.
Filozofia VEDANTA consideră că discernământul spiritual (VIVEKA) este prima dintre cele patru calităţi esenţiale care sunt necesare pentru atingerea stării de eliberare spirituală.

Tratatul fundamental yoga, SHIVA SAMHITA enumeră la rândul său discernământul spiritual printre cele mai importante calităţi care sunt necesare în practica yoga şi pe care aspirantul trebuie să urmărească să şi le dezvolte.
La modul esenţial vorbind, discernământul spiritual sau VIVEKA ne permite să distingem aspectele spirituale esenţiale şi să le discernem de aspectele care nu sunt esenţiale, care sunt efemere, iluzorii, ireale.

În egală măsură ne  este de un real folos în fiecare alegere pe care o facem,  în toate domeniile din viața noastră și adeseori lipsa discernământului este cauză de stagnare, suferință și chiar boală.

Vă așteptăm la sesiunea Primii Paşi Esențiali în Tantra Yoga Ezoterică din data de 27 noiembrie, de la orele 18:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de yoga si tantra Neagu Ionel si Alexandra Știucă acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares