15 mai 2020
Echilibru și libertate lăuntrică

 LUNI 18 MAI 8.00 – 9.30  “Starea armoniosă  de echilibru și libertate lăuntrică ce apare în ființa noastră prin practica tantra yoga”

Ființa umană este formată din două aspecte: solar și lunar, ce se reflectă la toate nivelurile ființei.

Aspectul lunar ne permite să manifestăm o stare de deschidere și receptivitate, să cunoaștem și să asimilăm în ființă energiile.

Aspectul solar ne permite să devenim conștienți și să utilizăm la voință aceste energii cu care interacționăm.

Fuziunea complementară între aspectele solare și aspectele lunare, (altfel spus,  armonia dintre ceea ce percepem și ceea ce conștientizăm) la fiecare nivel al ființei, ne ajută să ne centrăm și astfel distingem existența unei porți tainice către transcenderea celor doi poli opuși, complementari (solar -lunar); accedem mai apoi, la o stare de dilatare, de expansiune extatică, la o stare de libertate lăuntrică.

Atunci când aceste aspecte sunt înțelese profund, au avantajul de a ne permite să facem corelații inteligente, geniale și să realizăm primii pași în aplicarea acestor învățături ezoterice, descoperind astfel starea de echilibru și libertate lăuntrică.

Vă invităm să realizăm împreună o ședință practică de tantra yoga prin care vom realiza dinamizarea în universul nostru lăuntric a  acestor stări de echilibru și libertate lăuntrică !

Pentru a putea participa vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a primi detaliile în email-ul dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag, instructorii tantra yoga din Sibiu, Ana Maria și Mihai

Shares