14 decembrie 2021
22.12.2021 – Eficienţa în acţiune prin tantra yoga

Pe măsură ce acţionăm devenim mai eficienţi. Niciodată nu avem timp să le facem pe toate, dar avem suficient timp să facem bine lucrurile cu adevărat importante – aceasta este eficientă. Peter Arnold

Suntem foarte obișnuiți cu termenul de eficienţă în epoca în care trăim. Acest termen a început să fie din ce în ce mai mult vehiculat, amplificând ritmul galopant al vieții noastre cotidiene. Prin practica Tantra Yoga avem ocazia să redescoperim modul în care putem fi eficienţi în viaţa de zi cu zi, în acţiunile noastre, în atingerea scopurilor pe care ni le propunem prin dezvoltarea echilibrată a fiinţei noastre.

Unde te vei afla mâine depinde de cât de înţelept şi de eficient foloseşti fiecare oră a zilei de azi.  Herbert Harris

Atunci când dezvoltăm atât capacităţile cognitive, cât şi potenţialul afectiv, volitiv şi spiritual, eficienţa noastră tinde spre atingerea cotelor superioare, iar noi putem savura succesul pe care îl obţinem trăind o stare de împlinire interioară şi de mulţumire.

Vă invităm miercuri 22 decembrie, între orele 18.00-20.00, la o sesiune practică Tantra Yoga care va fi un preambul pentru exersarea atitudinii de eficienţă în acțiune. Vom realiza împreună un program ce va cuprinde o serie de asane care ne vor ajuta să ne dinamizăm pentru a intra în acțiune plini de entuziasm ardent, cu încredere deplină în succes, într-o stare plină de forță și energie, cu rezultate dovedind o eficiență exemplară.

Evenimentul este susținut de instructoarea Tantra Yoga Maria Badea acreditată de “Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN”.

Datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/85878295840?pwd=T2lEaXVBcElxbThQVTJqV25qT3hlQT09

Meeting ID: 858 7829 5840

Passcode: 676427

Vă așteptăm cu mult drag și entuziasm!

Shares