15 martie 2022
23.03.2022 – Abandonarea ego-ului – Condiție esențială pentru aspirantul pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 23 MARTIE 2021, ora 18:00-20:00.
Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Trebuie să ne golim de prea plinul «EU», ca să mai intre în noi un pic de DumnezeuPetre Țuțea.

Trăim într-o epocă în care suferința și starea de nefericire a lumii sunt uriașe. Iar în lume există de fapt atât de multă frumusețe, atâta de multă sfințenie. De unde vine contradicția aceasta? Contradicția nu există în lumea în sine, contradicția există în noi. Contradicția există din cauza faptului că oamenii se identifică cu o personalitate falsă, efemeră, pe care o iau drept Sine, și au uitat de adevărata lor natură dumnezeiască.

Această personalitate iluzorie este ceea ce este cunoscut sub numele de ego și toată suferința oamenilor și dezbinarea care există între semeni este generată de faptul că aceștia sunt ghidați în tot ce întreprind de ego, manifestat printr-o multitudine de măști pe care le arată lumii, în loc sa caute să audă vocea sufletului și să se lase călăuziți de ea.

Egoul este principala cauză a tuturor anxietăților experimentate de ființa umană. Sentimentul anxietății nu aparține ființei, este „confecționat” de frica egoului că realitatea va fi nefavorabilă așteptărilor create de el.

Departe de a fi adevărata noastră natură, egoul este doar un instrument care, dacă știm să-l utilizăm cu înțelepciune, ne ajută în integrarea noastră în lumea în care trăim și în evoluția noastră spirituală.

Identitatea falsă, egotică, este foarte puternică întrucât natura sa nefastă a fost hrănită de nenumărate conștiințe timp de milioane de ani până în prezent, astfel că transcenderea sa nu poate avea loc peste noapte.

Sistemul tantric explică foarte bine ce este egoul și oferă tehnici eficiente de transcendere a acestuia și de descoperire a ceea ce suntem noi cu adevărat.

Pentru a face primii pași în înțelegerea naturii iluzorii a egoului și a afla unele modalități prin care ne putem elibera de sub influența sa, vă invităm miercuri, 23 martie la sesiunea Primii Pași Esențiali în Tantra Yoga Ezoterică având ca temă „Abandonarea ego-ului – Condiție esențială pentru aspirantul pe calea tantricăˮ, ce va fi susținută de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică acreditați de „Federația internațională de Yoga și Meditație – Atman”.

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să folosiți următoarele date de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/87991986751?pwd=ek90UjhUNVBFOTlzMEp0emNCQ0RpQT09

Meeting ID: 879 9198 6751

Passcode: 499236

Vă așteptăm cu drag!

Shares