16 noiembrie 2020
Importanța trăirilor intense în Tantra

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI 17 NOIEMBRIE 2020, ora 18:00-20:00. Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Viața nu se măsoară după numărul de respirații. Viața se măsoară după numărul de momente care ți-au tăiat respirația.”Maya Angelou

„Viața poate fi trăită oriunde, nu contează decorul, esențială este intensitatea.”Cezar Petrescu

Tantra ne provoacă să trăim viața în mod plenar, aşa cum este ea, într-o stare de libertate interioară, punând suflet în tot ceea ce facem, într-o deplină conştientizare a bucuriei extatice generată de uluitoarea ei intensitate.

Atât învățăturile tantrice, cât și numeroși oameni de artă și filozofi arată că trăim cu adevărat atunci când prețuim fiecare clipă a vieții și experimentăm intens fiecare moment al vieții, ca și când ar fi ultimul.

Într-o lume în care oamenii s-au obișnuit să trăiască „cool”și de multe ori banal, lipsit de intensitate, aceste afirmații pot să fie bulversante.

De ce omul modern are tendința să fugă de intensitate? De ce prețuiește sistemul tantric intensitatea?

Pe de o parte evitarea intensității se datorează faptului că mulți oameni o confundă  cu tensiunea. Tensiunea implică încordare mentală şi se naşte din frică şi anxietate. Este distructivă atât pentru minte, cât şi pentru trup.

Însă intensitatea nu înseamnă tensiune, intensitatea este forță. Și orice trăire intensă are un impact foarte puternic. Sparge anumite anumite tipare și limite în care ne-am obișnuit să trăim, aduce ceva nou, aduce transformare.

Valoarea a ceea ce trăim este dată de intensitatea acelei trăiri. De aceea există clipe de neuitat, aspecte inexplicabile şi persoane care apar și poate dispar foarte repede, dar generează în noi transformări profunde.

Vă invităm la o sesiune practică realizată din Constanța, de instructorii tantra, Belinda Mărginean și Costel Procop, acreditați de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares