7 octombrie 2021
13.10.2021 – Integrarea pe calea spirituală a energiei magice a începutului

„Ceea ce e bine început înseamnă că e pe jumătate făcut”

Oare câți dintre noi nu au început o mulțime de acțiuni pe care le-au lăsăm baltă la puțin timp după aceea, sau le-au abandonat la jumătate?

Privind în jur, observăm că a nu putea duce acțiunile la bun sfârșit este o problemă cu care se confruntă mulți oameni. Majoritatea sunt mereu pe fugă și acționează de multe ori dintr-o inerție a lui „trebuie“, rezumându-se adesea la acțiuni superficiale, de rutină, necesare vieții de zi cu zi, dar care sunt făcute de multe ori într-un mod automatic. Însă, atunci când vine vorba de un proiect pe termen lung, de exemplu, chir dacă este important pentru ei, puțini reușesc să-l ducă totuși la bun final, cei mai mulți pierzându-se pe drum în aceeași rutină a împlinirii nevoilor cotidiene.   

Să fie oare vorba de lipsă de timp, de motivație, de voință?

Ce lipsește de fapt?

Energia cu care realizăm o acțiune este importantă, însă energia cu care începem respectiva acțiune este și mai importantă.

În lumina Sistemului Tantra Yoga Ezoterică, modul în care integrăm orice acțiune reflectă adevăratele noastre intenții. Prin urmare, energia începutului este definitorie în tot ceea ce noi realizăm.

Înțelepții tantrici spun că în fiecare început există o forță dumnezeiască și că în fiecare început totul este din nou posibil.

Fiecare zi este un nou început.

Fiecare hotărâre este un nou început.

Fiecare revelație este un nou început.

Rolul începuturilor este acela de a reseta tiparele, de a modifica direcția, de a fi sprijin și inspirație pentru acțiunea ce va urma. Viața noastră este asemenea unui drum, uneori mai dificil de parcurs, însă începuturile sunt repere clare și surse inepuizabile de putere ocultă.

Învățând cum să folosind această energie tainică a începutului în viața noastră vom reuși să finalizăm cu succes din ce în ce mai multe acțiuni, și, atingând rând pe rând țelurile pe care ni le propunem, vom dobândi mai multă încredere în noi înșine, vom fi mult mai eficienți și  mult mai integrați în ceea ce facem.

Vă invităm să participați alături de noi la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică ce oferă o viziune inedită asupra modului în care putem folosi într-un mod inițiatic energia magică a începutului.

Sesiunea va fi realizată în București împreună cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Julieta Teodorescu și Cristian Mirea, acreditați de către Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Shares