3 februarie 2022
09.02.2022 – Trezirea entuziasmului debordant prin practica tantrica

Motto: „Starea tainică de armonie, atât cu noi înșine, cât şi cu tot ceea ce ne înconjoară, ne dă senzația că tot ceea ce ne înconjoară ne transmite o stare de entuziasm molipsitor.” 

„Este important să mergem plini de entuziasm şi cu braţele deschise către fiecare experienţă benefică pe care viaţa ne-o dăruieşte, aşa cum este iubirea, de exemplu. În orice experienţă pe care viaţa ne-o rezervă, trebuie să ne avântăm cu o credinţă deplină în Dumnezeu. Dacă avem o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu şi Îi implorăm ajutorul, fiecare experienţă pe care viaţa ne-o rezervă îşi va dezvălui pentru noi tâlcul ei ascuns. Atunci când ni se oferă posibilitatea de a alege, trebuie de fiecare dată să alegem să înfăptuim tot ceea ce este bun.”

Cuvântul entuziasm este de origine greacă şi înseamnă „a avea un zeu în tine” sau „a fi într-o condiţie zeiască, divină”. Aşadar, starea de entuziasm presupune o stare de inspiraţie divină, de impuls divin.  Ea apare într-o stare de transparenţă şi de deschidere faţă de Divin, se produce atunci când fiinţa are un anumit grad de trezire a inimii spirituale, de candoare (să ne reamintim cât de uşor se entuziasmează copiii). Entuziasmul este manifestarea liberă a bucuriei, a fericirii, este o stare de fervoare şi de exaltare a sufletului, animat de un elan ascendent, mai mult sau mai puțin conștient, către Dumnezeu.

Este important ca practica spirituală să fie întotdeauna abordată cu o stare de entuziasm şi cu o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu şi în reuşita acelei practici. Această stare este prin definiţie euforică, pasională, intensă, efervescentă şi ne face să ne depăşim limitele.

Entuziasmul trezește întotdeauna în noi şi mai mult entuziasm. Acesta este unul din secretele trezirii stării de entuziasm debordant prin practica tantrică, şi te invităm să descoperi mai multe secrete alaturi de noi în sesiunea practică de Primii Pasi Esentiali în Tantra Yoga Ezoterică din data de miercuri 9 februarie 2021, orele 18-20, alături de instructorii Cynthia Mihai şi Răzvan Niculescu.

Date de conectare pentru participarea la această sesiune sunt:

https://us02web.zoom.us/j/81240169297?pwd=Y2w5U0IrczRuOFdlUzgrUGRiN1lHdz09

Meeting ID: 812 4016 9297

Passcode: 582193

Vă aşteptăm cu drag şi cu mult entuziasm!

Shares