30 noiembrie 2020
Criza masculinitații. Unde ne sunt eroii?
MARTI 1 DECEMBRIE ora 22:00 la CANAL 33
Un talk show de excepție cu informații revoluționare – pentru bărbații care vor mai mult de la viață și de la ei înșiși.
Doi traineri cu experiență intră într-un dialog deschis și autentic despre o criză prea puțin mediatizată, dar de o importanță majoră: CRIZA MASCULINITĂȚII.
Care este de fapt esența puterii masculine? Ce este, cum se trezește și cum se pune în valoare la cote maxime?
𝘝𝘪𝘯𝘰 𝘢𝘭𝘢̆𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪, 𝘔𝘢𝘳𝘵̦𝘪, 1 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘦, 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘰𝘳𝘢 22:00, 𝘱𝘦 𝘊𝘢𝘯𝘢𝘭33!
https://canal33.ro/live/ și pe toți operatorii TV – Canal33
Vor fi prezentate mai multe chei fundamentale, foarte eficiente, pentru a descătușa 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗺𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻 din fiecare dintre noi, chei pe care prea puțini le cunosc: cei aleși de soartă să facă lucruri mărețe.
Dacă ești un bărbat hotărât, vino să afli de ce ești cu adevărat capabil și cum să faci pasul de la „𝗘 𝗨” la „𝗘 𝗥𝗢 𝗨”!
Trăim vremuri în care avem cu toții o imensă nevoie de cunoaștere prin care să ne transformăm viața și să ne trezim puterea conștiinței noastre masculine.
Cu cât cunoașterea acestor chei va ajunge la mai mulți bărbați entuziaști și activi, cu atât mai mari sunt șansele de a construi împreună o lume mai bună, bazată pe valori sănătoase, cu un orizont mai vast și mai luminos.
𝘔𝘢𝘳𝘵̦𝘪, 1 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘦, 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘰𝘳𝘢 22:00, 𝘧𝘪𝘪 𝘢𝘭𝘢̆𝘵𝘶𝘳𝘪 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘱𝘦 𝘊𝘢𝘯𝘢𝘭 33!
Transmisia va avea loc live pe:
https://canal33.ro/live/ și pe toți operatorii TV – Canal33
Moderator:
𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗥𝗮̆𝗱𝘂𝗰𝗮𝗻𝘂
Invitați speciali:
𝗔𝗱𝘃𝗮𝗶𝘁𝗮𝗻𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗮𝗻 este instructor de tantra, yoga și meditație având o mare contribuție la renașterea spiritualității autentice din zilele noastre. Fiind el însuși un practicant al metodelor avansate de peste 30 de ani, Advaitananda readuce secretele inițierilor tantrice și a tehnicilor străvechi de yoga și meditație în lumea contemporană, unind aceste căi spirituale autentice cu cele mai recente descoperiri științifice. Prin puterea exemplului personal și a vastei experiențe dobândite, el oferă astfel o soluție spirituală accesibilă omului modern, aici și acum.
𝗧𝗵𝗲𝗼𝗱𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗽 este coach, mentor și trainer de masculinitate de peste 12 ani și este fondatorul programului practic intensiv „Calea Bărbatului Conștient”.
Acest program remarcabil de transformare și descătușare a puterii masculine se adresează acelor bărbați hotărâți care simt interior că a sosit momentul pentru un salt fundamental, care simt că pot mai mult, că au dreptul la mai mult de la viață și care caută o comunitate fraternă de bărbați care împărtășesc aceleași idealuri. Participare perseverentă la activitățile grupului, care este inspirat și susținut zilnic de Theodor, trezește gradat în sufletele deschise calități masculine esențiale cum ar fi verticalitatea, conștiența, puterea de a rămâne centrat, încrederea în sine, virilitatea legendară și armonizarea relațiilor de iubire în cuplu, sănătatea perfectă.
De-a lungul timpului, Theodor a lucrat cu peste 2000 de bărbați interesați de autodepășire continuă, cu rezultate remarcabile probate prin mărturii și exemple vii de transformare autentică.
Vizionează acest talk show Marți seara, de la ora 22, prin link-ul
https://canal33.ro/live și pe toți operatorii TV – Canal33
Shares