Experimentează euforia

Profundă a Orgasmului extins

energetic tantric, fără ejaculare, fără descărcare

8-11 iunie
București
16 locuri disponibile

„Acolo unde este extaz – există și Creație; Acolo unde extazul lipsește, nu există nici Creație; În infinitul fără margini sălășluiește extazul neînchipuit; Iar în tot ce-i finit, nu există extaz” (Chandogya Upanishad)

Fie că suntem sau că ne pregătim pentru o relație de cuplu bazată pe iubire, ce merită să fie fericită, este o necesitate să descoperim perspectiva spirituală despre starea de orgasm și interacțiunea energetică, despre descoperirea ființei iubite în intimitate și bucuria de a experimenta împreună treziri sufletești profunde.

În cadrul acestui eveniment special, vom avea atât explicații teoretice, cât și exemple și modalități practice. Cunoscând și practicând din tainele stării de orgasm împreună cu ființa iubită, vom putea atinge măiestria, devenind un cuplu armonios, împlinit, ideal.

Crezi că putem trăi un orgasm prelungit, energetic dincolo de trup?

Starea de orgasm este una dintre cele mai profunde și transformatoare experiențe umane posibile.Tradiția tantrică o consideră una din porțile către extaz.
Fericirea pe care o trăim prin starea de orgasm ne fascinează și ne atrage.

Puțini sunt cei care știu secretele atingerii și prelungirii acestei stări – chiar dacă, în secret, toți aspirăm să o trăim cât mai des.

Tantra Yoga Ezoterică este printre puținele căi spirituale care oferă metode practice de a transforma actul amoros plenar într-o trăire paradisiacă sacră. Vino să învățăm împreună!

Programul zilelor 8-11 Iunie 2023

Joi, 8 iunie 2023 – 18:00 – 21:00

Vineri, 9 iunie 2023 – 18:00 – 21:00

Sâmbătă, 10 iunie 2023 – 10:00 – 22:00 (incluzând pauze de prânz + cină)

Duminică, 11 iunie 2023 – 10:00 – 19:00 (incluzând pauza de prânz)

IMPORTANT: participarea la eveniment presupune prezența la toate activitățile din zilele anterioare, nu este posibilă participarea doar la ziua 3 sau 4.

Locația evenimentului: București, Sala Armonia din str. Grigore Manolescu 7a, etaj 3

Taxa de participare

1-31 mai – Early Bird

 • 420 lei de persoana / 770 lei cuplu
 • Reducere studenți  – 220 lei o persoană / 415 lei cuplu

1-8 iunie – Last Call

  • 510 lei de persoană / 900 lei cuplu
  • Reducere studenți – 280 lei o persoană / 490 lei cuplu

   BONUS – participanții pot beneficia de:

     Gratuitate la cursul de Tantra Yoga Ezoterică începători pentru lunile septembrie și octombrie 2023

   ✓  Vizionarea online ulterior acestui eveniment a unei conferințe bonus excepționale, susținută de Advaitananda și Adina Stoian: despre Cuplul spiritual versus Cuplul obișnuit.

   Despre Eveniment

   Tantra răspunde la întrebările (pe care nu îndrăznești să le pui) despre mecanismele orgasmului feminin și masculin, cum să ne bucurăm de această stare astfel încât să atingem nivele superioare de fericire și împlinire prin fuziuni amoroase de foarte lungă durată!

   În vremurile moderne când durata medie a unui act erotic – conform statisticilor – se reduce la câteva minute, Tantra propune ore în șir de trăiri sublime, de plăceri rafinate și de iubire împărtășită prin trecerea de la sexualitate – la Eros Pur.

   Adevărata revoluție erotică – este transcenderea instinctului de procreere și integrarea Erosului Pur dumnezeiesc în intimitate și în fuziunile amoroase – astfel încât, abordat în acest mod profund uman și totodată sublim, actul de a face dragoste devine o modalitate uluitoare de elevare și expansiune beatifică a conștiinței dincolo de limitele personalității, în extaz.

   Ce vom face la acest eveniment?

   – Conferințe – Explicarea diferenței fundamentale dintre erotism și sexualitate; Arta de a face dragoste cu iubire și continență erotică amoroasă; Importanța orgasmului – ca trăire extatică accesibilă tuturor; Câteva tipuri de orgasm și modul cum se pot atinge – cultivând energia sublimă a Erosului Pur.

   – Seminarii – Orgasmul tantric energetic – teorie și practică. O invitație de a descoperi câteva din misterele amorului sacru tantric – prin interacțiune rafinată, dincolo de trup, care trezește sufletul și încântă conștiința.

   Sesiune practică de posturi trupești pentru trezirea capacității orgasmatice – asane 

   Jocuri spirituale interactive

   Exemplificări spirituale cu fond muzical

   Experimentarea practică a orgasmului tantric energetic euforic

   Conferențiari

   Advaitananda Stoian

   Advaitananda este om de știință, autor, cercetător și profesor de yoga și meditație cu o experiență de trei decenii în transformarea spirtuală, un pionier în îmbinarea descoperirilor științei moderne cu tehnicile străvechi pentru valorificarea și stăpânirea întregului potențial al creierului și al conștiinței.

   Adina Stoian

   Adina Stoian este instructoare de yoga și tantra cu o vastă experiență teoretică și practică în domeniul transformării spirituale autentice. Pasionată de cunoașterea de sine și de transformarea necesară pentru a-și împlini aspirația spre perfecțiune, Adina este în primul rând un model de practicant care aplică cu perseverență cunoștințele și metodele spirituale.

   CE ESTE NECESAR PENTRU PARTICIPAREA PLINĂ DE SUCCES LA EVENIMENT:

   Vârsta – peste 18 ani

   Pentru ziua a 4a (duminică) – la sesiunea de dupa amiaza care include partea practică a orgasmului tantric energetic euforic – este necesară participarea în cuplu (bărbat-femeie). Pentru cei care participa individual la acest eveniment, perechile se pot stabili cu alti colegi participanti.

   IMPORTANT – Experiența orgasmului energetic tantric NU presupune interacțiune erotică propriu-zisă – recomandăm participanților să poarte costume de baie pentru a favoriza curgerea energiilor subtile și condițiile favorabile polarizării acestora în stări delicioase de orgasm.  Dată fiind natura bio-energetică a interacțiunii –– experiența este infuențată de haine, totuși este la libera alegere a participanților cum să fie îmbrăcați.

   Este necesar să completați următorul FORMULAR și să îl trimiteți pe adresa de email: contact@tantraezoterica.ro

   Inscriere la eveniment

   Taxă 1 persoana
   510.00lei
   Studenți - taxă 1 persoană
   280.00lei
   Taxă cuplu
   900.00lei
   Studenți - Taxă cuplu
   490.00lei

   Întrebări și răspunsuri

   Este nevoie să vin cu un partener la acest eveniment?

   Pentru ziua a 4a (duminică) – la sesiunea de dupa amiază care include partea practică a orgasmului tantric energetic euforic – este necesară participarea în cuplu (bărbat-femeie sau femeie-femeie). Pentru cei care participă individual la acest eveniment, perechile se pot stabili cu alți colegi participanți.

   Este nevoie de o ținută specială pe parcursul evenimentului?

   Pentru primele trei zile, recomandăm ținută lejeră, la alegerea dvs.

   Pentru ziua a patra la experimentarea orgasmului energetic, recomandăm participanților să poarte costume de baie pentru a favoriza curgerea energiilor subtile și condițiile favorabile polarizării acestora în stări delicioase de orgasm.  Dată fiind natura bio-energetică a interacțiunii, experiența este influențată de haine, totuși este la libera alegere a participanților cum să fie îmbrăcați.

   Ce se petrece dacă nu voi reuși să percep un orgasm energetic? Este ceva în neregulă cu mine?

   Pentru rezultate optime, recomandăm o atitudine de deschidere și curiozitate pentru a descoperi cât se poate de mult în acest moment din tainele orgasmului energetic. Rezultatele depind și de abilitatea noastră de a fi receptivi către aceste experiențe și se pot îmbunătăți odată cu practica.

   Este necesar să fi practicat Tantra sau să am experiență în domeniul erotic pentru a putea participa la acest eveniment?

   Nu este necesară experiența prealabilă – toate elementele vor fi explicate și întregul proces va fi atent ghidat de către instructorii de Tantra cu o vastă experiență în domeniu.

   Ce pot face după acest eveniment pentru a continua să aprofundez acest domeniu, să explorez mai mult ?

   Vă invităm la cursul de Tantra unde veți descoperi o cunoaștere vastă și metode practice care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții, a relației de cuplu, veți învăța anumite principii fundamentale ale universului și veți primi inițieri excepționale în arta meditației, yoga și tantra.

   Shares