14 octombrie 2021
20.10.2021 – Expansiunea conștiinței în Tantra prin intermediul trăirilor benefice intense

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 20 OCTOMBRIE 2021, ora 18:00-20:00. Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Prețuiește fiecare clipă! Iubește fiecare moment! Trăiește cu intensitate fiecare secundă!

Ca și celelalte sisteme spirituale autentice, Tantra vizează expansiunea conștiinței, dez-identificarea de elementele iluzorii, efemere, și fuziunea ei cu Conștiința Universală. Ceea ce face ca Tantra Yoga să deosebească de alte căi, este că ea nu se bazează pe negare, pe suferință sau pe mortificări.

Învățăturile sistemului tantric ne îndeamnă să nu fugim de viață, ci să o experimentăm în mod plenar, să ne bucurăm de ea într-un mod intens, dar lucid și detașat, să trăim cât mai intens și mai conștient experiențele vieții, percepțiile senzoriale, plăcerea, beatitudinea. Ne învață și cum putem face ca această intensitate, care pe unii îi bulversează și îi sperie, să devină o trambulină pe calea spirituală.

Majoritatea oamenilor moderni preferă siguranța și zona de confort, in loc de a trăi viu, plin de culoare, „nesigur”, chiar dacă de cele mai multe ori viața le este ternă și lipsită de energie.

De ce mulți oameni refuză intensitatea? De ce Tantra acordă o atât de mare importantă trăirii intense a vieții?

Un prim fapt pentru care intensitatea sperie este din cauză că este asociată de mulți cu tensiunea, care implică încordare mentală și este generată de frică și anxietate. Intensitatea nu presupune tensiune. Intensitatea înseamnă forță, intensitatea este cea care dă savoare și culoare vieții.

Trăirile intense au un impact foarte puternic, distrug anumite tipare sau limite în care ne-am obișnuit să trăim, pot să aducă transformare, ceva nou, ne scot din lumea egoului închistator, ne ajută să ne expansionăm din ce în ce mai mult conștiința de la efemeritatea și limitările care aduc suferință, către infinitul în care găsim cu adevărat fericirea.  

Pentru a înțelege mai bine cum ne ajută trăirile intense benefice să ne expansionăm conștiința și care sunt pericolele unei vieți „sigure”, lipsite de intensitate, vă invităm marți 20 octombrie 2021, la o sesiune care îmbină teoria cu practica, realizată din Constanța de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de „Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN”.

Vă așteptăm cu drag!

Shares