Experimentează euforia

Profundă a Orgasmului extins energetic tantric

 

*
20-21 aprilie
*
București
*
30 locuri disponibile

„Acolo unde este extaz – există și Creație; Acolo unde extazul lipsește, nu există nici Creație; În infinitul fără margini sălășluiește extazul neînchipuit; Iar în tot ce-i finit, nu există extaz” (Chandogya Upanishad)

 

Fie că suntem sau că ne pregătim pentru o relație de cuplu bazată pe iubire, ce merită să fie fericită, este o mare încântare să descoperim perspectiva spirituală despre starea de orgasm și magia interacțiunii energetice și sufletești ce apare între noi și ființa iubită.

 În cadrul acestui eveniment special, vom avea atât explicații teoretice, cât și exerciții și modalități practice. Cunoscând și practicând din tainele stării de orgasm împreună cu ființa iubită, vom putea atinge măiestria, devenind un cuplu armonios, împlinit, ideal.

Extazul este o experiență a libertății!

Crezi că putem trăi un orgasm prelungit, energetic dincolo de trup?

Starea de orgasm este una dintre cele mai profunde și transformatoare experiențe umane posibile.Tradiția tantrică o consideră una din porțile către extaz prin care întrezărim eternitatea.

Fericirea pe care o trăim prin starea de orgasm ne fascinează și ne atrage.

Puțini sunt cei care știu secretele atingerii și prelungirii acestei stări – chiar dacă, în secret, toți aspirăm să o trăim cât mai des.

Tantra Yoga Ezoterică este printre puținele căi spirituale care oferă metode practice de a transforma actul amoros plenar într-o trăire paradisiacă sacră. Vino să învățăm împreună!

12 efecte minunate care apar în universul nostru când experimentăm orgasmului extins energetic tantric, fără ejaculare, fără descărcare:

1. Regenerare trupească;

2. Eliminarea stresurilor într-un mod rapid şi uşor;

3.
Vindecarea gradată a traumelor afective;

4.
Trezirea şi amplificarea bucuriei de a trăi;

5.
O stare de împlinire lăuntrică extraordinară;

6.
Stări extraordinare de empatie amoroasă;

7.
Perfecţionarea măiestria în planul amoros;

8.
Stări delicioase de transă amoroasă;

9.
Schimbul complex de energii, stări și informații care ne îmbogățesc pe multiple planuri;

10.
Amplificarea unui câmp subtil magnetic intens şi binefăcător în cazul femeii, care o face să apară pentru ceilalţi ca o fiinţă fascinantă şi misterioasă;

11.
Amplificarea unui câmp subtil, electric, intens, masculin, copleşitor, în cazul bărbatului;

12.
Ne permite să ne conectăm la forţa misterioasă, gigantică a vieţii din Macrocosmos;

Programul zilelor 20-21 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie 2024 – 10:00 – 22:00 (incluzând pauze de prânz + cină)

Duminică, 21 aprilie 2024 – 10:00 – 19:00 (incluzând pauza de prânz)

IMPORTANT: participarea la eveniment presupune prezența la toate activitățile de sâmbătă, nu este posibilă participarea doar duminică.

Locația evenimentului: București, Sala Armonia din str. Grigore Manolescu 7a, etaj 3

Taxa de participare

22-31 martieÎnscriere timpurie

 

 • 330 lei de persoana / 550 lei cuplu
 • Reducere studenți și cursanți TYE – 220 lei o persoană / 400 lei cuplu

1-15 aprilie Înscriere standard

   

  • 440 lei de persoană / 770 lei cuplu
  • Reducere studenți și cursanți TYE – 300 lei o persoană / 500 lei cuplu

  1620 aprilie Înscriere de ultim moment

   • 490 lei de persoană / 840 lei cuplu

    BONUS – participanții pot beneficia de:

    ✓  Gratuitate la cursul de Tantra Yoga Ezoterică începători pentru lunile septembrie și octombrie 2024

    Despre Eveniment

    Tantra răspunde la întrebările (pe care nu îndrăznești să le pui) despre mecanismele orgasmului feminin și masculin, cum să ne bucurăm de această stare astfel încât să atingem nivele superioare de fericire și împlinire prin fuziuni amoroase de foarte lungă durată!

    În vremurile moderne când durata medie a unui act erotic – conform statisticilor – se reduce la câteva minute, Tantra propune ore în șir de trăiri sublime, de plăceri rafinate și de iubire împărtășită prin trecerea de la sexualitate – la Eros Pur.

    Adevărata revoluție erotică – este transcenderea instinctului de procreere și integrarea Erosului Pur dumnezeiesc în intimitate și în fuziunile amoroase – astfel încât, abordat în acest mod profund uman și totodată sublim, actul de a face dragoste devine o modalitate uluitoare de elevare și expansiune beatifică a conștiinței dincolo de limitele personalității, în extaz.

     

    Ce vom face la acest eveniment?

    • Conferințe:

    Explicarea diferenței fundamentale dintre erotism și sexualitate;

    Arta de a face dragoste cu iubire și continență erotică amoroasă; Importanța orgasmului – ca trăire extatică accesibilă tuturor;

    • Seminarii

     Orgasmul tantric energetic – teorie și practică. O invitație de a descoperi câteva din misterele amorului sacru tantric – prin interacțiune rafinată, dincolo de trup, care trezește sufletul și încântă conștiința.

     

    • Sesiune practică de posturi trupești pentru trezirea capacității orgasmatice – asane
    • Jocuri spirituale interactive
    • Exemplificărispirituale cu fond muzical
    • Experimentarea practică a orgasmului tantric energetic euforic

    CE ESTE NECESAR PENTRU PARTICIPAREA PLINĂ DE SUCCES LA EVENIMENT:

    Vârsta – peste 18 ani

    Pentru ziua de duminică– la sesiunea de dupa amiaza care include partea practică a orgasmului tantric energetic euforic – este necesară participarea în cuplu (bărbat-femeie). Pentru cei care participa individual la acest eveniment, perechile se pot stabili cu alti colegi participanti.

     

    IMPORTANT – Experiența orgasmului energetic tantric NU presupune interacțiune erotică propriu-zisă – recomandăm participanților să poarte costume de baie pentru a favoriza curgerea energiilor subtile și condițiile favorabile polarizării acestora în stări delicioase de orgasm.  Dată fiind natura bio-energetică a interacțiunii, experiența este infuențată de haine, totuși este la libera alegere a participanților cum să fie îmbrăcați.

     

    Este necesar să completați următorul FORMULAR și să îl trimiteți pe adresa de email: contact@tantraezoterica.ro tantraezoterica

     

    Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Yoga Ezoterică:

    • Simona Popescu
    • Luminița Prisecariu
    • Adrian Cotora

    Instructorii de Tantra

    Yoga Ezoterică

    Simona Popescu

    Simona Popescu

    Simona Popescu de la 19 ani a început să studieze și să practice yoga și tantra, în paralel cu studiul medicinei. Entuziasmată de efectele excepționale obținute, începand din anul 2000, a inceput să împărtășească din aceste experiențe în mai multe workshop-uri, conferințe, emisiuni de radio și tabere…      citeste mai mult

    Luminita-Prisacariu

    Luminita Prisacariu si-a început călătoria ei spirituală încă din liceu, când a început practica yoga pasionată de ideea de a înțelege mai mult despre viață și despre spiritualitate. Ceea ce a descoperit gradat a fost jocul fascinat al energiilor și cat de importantă este înțelegerea lor pentru a avea…    citeste mai mult

    Adrian Cotora

    Adrian Cotora

    Adrian Cotora este instructor de tantra yoga, doctor în filosofie, traducător, antreprenor. A făcut studii de filosofie, filologie clasică și drept. A publicat traduceri din franceză, engleză și latină. Tantra yoga cu viziunea sa integratoare a ajuns să reprezinte pasiunea prin care își definește identitatea…​   citeste mai mult

    Inscriere la eveniment

    1-15 aprilie Înscriere standard

    Taxă 1 persoana
    440.00lei
    Studenți și cursanți TYE -Taxă 1 persoană
    300.00lei
    Taxă cuplu
    770.00lei
    Studenți și cursanți TYE -Taxă cuplu
    500.00lei

    1620 aprilie Înscriere de ultim moment

    Taxă 1 persoană
    490.00lei
    Taxă cuplu
    840.00lei

    Întrebări și răspunsuri

    Este nevoie să vin cu un partener la acest eveniment?

    Pentru ziua a 4a (duminică) – la sesiunea de dupa amiază care include partea practică a orgasmului tantric energetic euforic – este necesară participarea în cuplu (bărbat-femeie sau femeie-femeie). Pentru cei care participă individual la acest eveniment, perechile se pot stabili cu alți colegi participanți.

    Este nevoie de o ținută specială pe parcursul evenimentului?

    Pentru primele trei zile, recomandăm ținută lejeră, la alegerea dvs.

    Pentru ziua a patra la experimentarea orgasmului energetic, recomandăm participanților să poarte costume de baie pentru a favoriza curgerea energiilor subtile și condițiile favorabile polarizării acestora în stări delicioase de orgasm.  Dată fiind natura bio-energetică a interacțiunii, experiența este influențată de haine, totuși este la libera alegere a participanților cum să fie îmbrăcați.

    Ce se petrece dacă nu voi reuși să percep un orgasm energetic? Este ceva în neregulă cu mine?

    Pentru rezultate optime, recomandăm o atitudine de deschidere și curiozitate pentru a descoperi cât se poate de mult în acest moment din tainele orgasmului energetic. Rezultatele depind și de abilitatea noastră de a fi receptivi către aceste experiențe și se pot îmbunătăți odată cu practica.

    Este necesar să fi practicat Tantra sau să am experiență în domeniul erotic pentru a putea participa la acest eveniment?

    Nu este necesară experiența prealabilă – toate elementele vor fi explicate și întregul proces va fi atent ghidat de către instructorii de Tantra cu o vastă experiență în domeniu.

    Ce pot face după acest eveniment pentru a continua să aprofundez acest domeniu, să explorez mai mult ?

    Vă invităm la cursul de Tantra unde veți descoperi o cunoaștere vastă și metode practice care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții, a relației de cuplu, veți învăța anumite principii fundamentale ale universului și veți primi inițieri excepționale în arta meditației, yoga și tantra.

    Shares