14 iulie 2021
16.07.2021 – “Exuberanța: ingredientul care dă savoare vieții”
exuberanta

Exuberanța este bucuria trăită la maxim; ea se caracterizează prin abundență, optimism, îmbelșugare, varietate, tinerețe, însuflețire, expansivitate.

Exuberanța ne determină să ieșim din rutina zilnică, ne împiedică să stagnăm, ne ajută să ne simțim vii într-un univers variat și încântător! Când suntem exuberanți, viața noastă devine mult mai însuflețită, mai cu sens și mai savuroasă.

O întâlnim manifestată din plin în natură, atât prin bogăția și diversitatea speciilor, precum și prin bogăția și frumusețea copleșitoare a peisajelor din natură. Contemplarea frumuseții naște exuberanță! În esență, ea exprimă fertilitatea infinită a naturii!

Este dinamică și fermecătoare, este un amestec molipsitor de entuziasm și energie! Se caracterizează prin acele momentele de încântare pură care au inspirat oamenii de știință, artiști și inventatorii.

Vă invităm la sesiunea Primii Pași Esențiali în Tantra Yoga Esoterică din data de 16 iulie, de la ora 18:00 pentru a realiza împreună o serie de tehnici ce amplifică energia exuberanței.

Evenimentul este susținut de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică Daniela Bența și Mihaela Feraru, acreditate de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares