2 martie 2022
06.03.2022 – FEMEIA – inspirație sublimă pentru iubitul tantric

WEBINAR Gratuit – Cadou minunat pentru femei și bărbați!

DUMINICĂ 6 MARTIE, între orele 18:00- 20:00

 „O femeie ce este foarte frumoasă la trup, place ochilor; o femeie ce este foarte frumoasă la trup şi foarte bună la suflet, place totodată şi inimii; una este un giuvaier, cealaltă este o imensă comoară, nesfârşită, ce ni se oferă şi care ne transformă lăuntric”

  • Pictată de artiști, slăvită de poeți, venerată de înțelepți pentru puterea ei, dorită de ignoranți pentru farmecele ei, celebrată pentru misterele pe care le cunoștea, FEMEIA este adorată ca fiind o sublimă inspirație pentru un iubit tantric.

„Frumuseţea deplină a trupului minunat, vital şi armonios al femeii este pentru un bărbat viril şi puternic ceea ce este magnetul puternic pentru ceva de fier”  Gregorian Bivolaru

  • Una dintre cele mai încântătoare privelişti pentru marea majoritate a bărbaţilor este chipul radios al unei femei care iubește, care emană o stare de fericire fără de asemănare ce vine din adâncurile propriei ființe, dintr-o stare de împlinire cu ceea ce ea este și manifestă clipă de clipă.

O astfel de femeie place atât ochiului, cât și inimii.

  • Dar chiar şi cea mai frumoasă femeie din această lume nu va fi niciodată capabilă să ofere cu mult mai mult decât tot ceea ce (deocamdată) ea a reuşit să fie.
  • Dar chiar și cel mai puternic bărbat din această lume nu va beneficia de toate sublimele daruri pe care ființa sublimă a femei le duce în lume, decât atunci când e capabil să o adore plin de iubire și încântare.
  • Vă invităm cu multă iubire la acest webinar ce își propune să vă ofere un CADOU MINUNAT, o poartă deschisă către dimensiunea sacră, magică a FEMINITĂȚII ELEVATE, pentru a oferi o perspectivă tantrică asupra femeii și adorării sale de către un iubit ce alege să pășească plin de curaj pe calea tantrică.

Onorând cunoașterea sacră din ființa ta și lăsându-te ghidat/ă de ea, vei putea manifesta mari miracole în viața ta!

  • Acest webinar care se adresează atât femeilor cât și bărbaților și poate fi o modalitate inspiratoare prin care bărbații pot învăța cum să ajute femeile din viața lor să devină mai fericite, mai împlinite cu ele însele și cu viața însăși, devenind la rândul lor, foarte fericiți.

Webinarul este susținut de instructorii de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați în cadrul “Federației de Yoga și Meditație – ATMAN”:

  • Simona Popescu
  • Renata Maleș
  • Cătălin Luca

Pentru a participa la aces webinar vă rugăm să folosiți datele de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/82496249688?pwd=cW5MWWMrMGp5Y3l5aUJnVzlGQTIwZz09

Meeting ID: 824 9624 9688

Passcode: 139226

Vă așteptăm cu drag și încântare!

Shares