3 septembrie 2020
FEMEIA pe calea  Tantra Yoga Ezoterică

Webinar Gratuit, vineri 18 septembrie orele 18.30-20.30

Special pentru femei: include parte practică pentru conștientizarea și amplificarea stării de feminitate! 

 Femeie, eşti plină de mister şi atotcuprinzătoare precum Eterul, eşti proaspătă şi plină de viaţă precum Aerul, eşti strălucitoare şi plină de pasiune arzătoare precum Focul, eşti graţioasă şi delicată precum Apa, eşti vitală, stabilă şi profundă precum Pământul.” (Pancha Kanya)

Orice femeie care pășește  cu îndrăzneală și curiozitate în această lume fascinantă  a CĂII TANTRICE  va descoperi şi va putea pune în practică  neîntârziat, o multitudine de secrete ce au rolul de a-i aduce   ÎNFLORIREA PROPRIEI FEMINITĂȚI .

Felul în care o femeie gândește în mod preponderent, acționează adeseori și se comportă mai mereu, ne arată cât se poate de clar dacă ea își merită sau nu-și merită soarta.

Deşi frumuseţea fizică este foarte preţuită, doar ea singură, fără conştientizarea ei de către femeia care este foarte frumoasă, nu este suficientă.

Astfel ea va fi uimită să se descopere pe ea însăşi ca fiind, un izvor de frumusețe, vitalitate, senzualitate, puritate, umilință, blândețe, inteligență,…….și chiar să se simtă mai mereu asemenea unei zeiţe minunate, FĂRĂ VÂRSTĂ.

Acet webinar oferă o perspectiva complexă a sistemului Tantra Yoga Ezoterică  asupra modului în care FIECARE FEMEIE, ce practică cu perseverență și entuziasm, poate să facă din viața sa un dans al iubirii și al dăruirii neîncetate.

Fii chiar TU o femeie fermecătoare, uimitoare şi de neuitat!

Evenimentul este susținut de instructoarele de tantra yoga Simona Popescu şi Elisabeta Bugu, acreditate de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares