12 mai 2022
29.05.2022 – Jocul fascinant dintre feminin si masculin pe calea tantrică

WEBINAR GRATUIT – DUMINICA, 29 MAI 2022, ORA 18.00-20.00

Calea tantrică este o călătorie plină de curaj care ne conduce prin regiunile foarte fascinante din interiorul ființei noastre,  până la trezirea deplină în ființă a celor 2 polarități: masculin și feminin, conducându-ne chiar la fuziunea deplină a acestora.

Tantra privește polaritatea ca un joc sublim între cei doi poli ai creației: masculin și feminin, solar și lunar, Yin și Yang care se pot completa reciproc și care se regăsesc totodată în fiecare dintre noi, ca energie și conștiință. Orice manifestare armonioasă, sublimă și stabilă este o expresie echilibrată a acestor două polarități masculin – feminin, conștiință – energie, emisiv – receptiv.

Alături de principiul rezonanței principiul polarității este un principiu esențial în Tantra Yoga Ezoterică și își regăsește o primă aplicație sublimă într-un cuplu unit, iubitor, transfigurator și continent.

Fiecare cuplu de iubiți este o oglindire a cuplului dumnezeiesc Shiva-Shakti !

Într-o stare de polarizare perfectă cei 2 iubiți transcend planul uman, limitat și condiționant într-o stare de libertate și fuziune beatifică.

 Polarizarea aduce în ființele celor 2 iubiți o stare de forță și putere ocultă, o stare de entuziasm, stări de savoare, uimire și minunare și conferă celor doi o viață împlinită și fericită. Pe o octavă superioară relația bărbat – femeie se cosmizează în cuplul arhetipal Shiva – Shakti, care sunt permanent într-o stare de unitate, fuziune și complementaritate Dumnezeiască.

Acest joc între cele două aspecte fundamentale: cel static – Shiva și cel dinamic – Shakti îl regăsim în toate aspectele din ființa noastră cât și din întreaga creație.

Datele de conectare la această sesiune practică sunt:

https://us02web.zoom.us/j/86363288985?pwd=enBaenNaZXRtaTB5VFNQQUlWd0RSdz09

Meeting ID: 863 6328 8985

Passcode: 241088

Vă așteptăm alături de noi duminică – 29 mai de la ora 18:00, să descoperim împreună tainele polarității!

 

Shares