2 decembrie 2020
FEMINITATE ȘI IUBIRE de SINE

MARȚI, 8 DECEMBRIE, ORA 18:00 – 20:00 – cu Simona Popescu și Julieta Teodorescu

Vă invităm la o nouă SESIUNE PRACTICĂ GRATUITĂ destinată în SPECIAL FEMEILOR cu tema : Iubirea de sine – cheie magică ce deschide poarta manifestării plenare a feminității noastre

Pentru o femeie, călătoria către exprimarea plenară a propriei feminități începe cu iubirea de sine: o iubire ce se află dincolo de orice umbră de egoism, de nesiguranță sau infatuare, o iubire venită din blândețe, din bunătate, din empatie, din frumusețe și din compasiune.

Una dintre cele mai frumoase privelişti pentru marea majoritate a bărbaţilor este chipul radios al unei femei care iubește, care emană o stare de fericire fără de asemănare ce vine din adâncurile propriei ființe, dintr-o stare de împlinire cu ceea ce ea este și manifestă clipă de clipă. O astfel de femeie place atât ochiului, cât și inimii.

În cadrul sesiunii noastre vă invităm să descoperim împreună perspectiva tantrică asupra feminității, precum și modalități practice ce pot fi la îndemâna oricărei femei care își dorește să pășească plină de curaj pe calea regăsirii de sine, ca femeie, pornind de la iubirea de sine.

O femeie care se iubește pe sine are acces oricând la puterea ei feminină, care este profund trezitoare și inspiratoare pentru ceilalți. Cu alte cuvinte o astfel de femeie nu va trece ușor neobservată.

Deși este o sesiune care se adresează în special femeilor, și pentru bărbați poate fi o modalitate prin care ei pot învăța cum să ajute femeile din viața lor să devină mai fericite, mai împlinite cu ele însele și cu viața însăși.

Evenimentul este susținut din București de instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică dr.Simona Popescu și Julieta Teodorescu, acreditate de către Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares