15 mai 2020
Amplificarea unei  feminități înfloritoare prin procedee tantrice

Vă așteptăm la o sesiune gratuită destinată în special FEMEILOR,  cu tema „Amplificarea unei  feminități înfloritoare prin procedee tantrice”

VINERI 22 MAI orele 18.00 – 19.30 – din București cu instructoarele de tantra yoga Simona și Eli

NOU! Între orele 19.30 – 20.00 continuăm cu o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri

Felul în care o femeie gândește în mod preponderent, acționează adeseori și se comportă mai mereu ne arată cât se poate de clar dacă ea își merită sau nu-și merită soarta.

Deşi frumuseţea fizică este foarte preţuită, doar ea singură fără conştientizarea ei de către femeia care este foarte frumoasă nu este suficientă.

Veniți și practicați împreună cu noi, pentru a vă edifica cum se antrenează o femeie ce pășește pe calea tantrică, pentru a-și  trezi și amplifica cu perseverență, atât frumusețea și armonia trupului, cât și forța minții și pasiunea inimii.

Fii o femeie  ce este capabilă să se bucure din plin de viaţă, frumoasă, senzuală, cu o inteligenţă sclipitoare şi o exemplară stare de puritate!

Fii o femeie fermecătoare, uimitoare şi de neuitat !

CUM?

Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi pe email detaliile de conectare.[contact-form-7 id=”17962″ title=”Form Feminitate”]

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares