2 octombrie 2021
10.10.2021 – Simfonia FEMINITĂŢII PE CALEA TANTRICĂ

 

Webinar Gratuit, duminică 10 octombrie, orele 18.00-20.00

Atunci când o femeie devine conștientă de toate notele muzicale pe care trupul, sufletul și conștiința sa trezită poate să le cânte, ea devine totodată capabilă să ne încânte cu o adevărată simfonie a feminității, ale cărei sunete vor reverbera în lume candoarea  de cristal a inimii sale, frumusețea  sublimă a trupului său și puterea nestăvilită a creativității sale.

          “Femeie, ești plină de mister și atotcuprinzătoare precum Eterul, ești proaspătă și plină de viaţă precum Aerul, eşti strălucitoare şi plină de pasiune arzătoare precum Focul, ești grațioasă şi delicată precum Apa, ești vitală, stabilă şi profundă precum Pământul.” (Pancha Kanya)

Orice femeie care pășește  cu îndrăzneală și curiozitate în această lume fascinantă  a CĂII TANTRICE  va descoperi și va putea pune în practică  neîntârziat, o multitudine de secrete și metode practice ce au rolul de a-o inspira în crearea Simfoniei PROPRIEI FEMINITĂȚI .

Chiar și cea mai rară vioară Stradivarius, nu este pusă în valoare decât de o mână talentată și conștientă de tainele sale.

Felul în care o femeie gândește în mod preponderent, acționează adeseori și se comportă mai mereu, ne arată cât se poate de clar dacă ea își merită sau nu-și merită soarta.

Deși frumusețea fizică este foarte prețuită, doar ea singură, fără conștientizarea ei de către femeia care este foarte frumoasă, nu este suficientă.

Astfel ea va fi uimită să se descopere pe ea însăși că fiind, o adevărată odă de frumusețe, vitalitate, senzualitate, puritate, umilință, blândețe, inteligență,…….și chiar să se simtă mai mereu asemenea unei zeițe minunate, FĂRĂ VÂRSTĂ.

Acest webinar oferă o perspectivă complexă a sistemului Tantra Yoga Ezoterică  asupra modului în care FIECARE FEMEIE, ce practică cu perseverență și entuziasm, poate să facă din viața să o sublimă simfonie a iubirii, frumuseții și armoniei.

Cântă chiar TU, dragă femeie, această simfonie fermecătoare, uimitoare și de neuitat!

Evenimentul este susținut de instructoarele de Tantra Yoga, dr. Simona Popescu si Elisabeta Bugu, acreditate de către “Federația Internațională de Yoga si Meditație – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares