6 aprilie 2021
Secretele trezirii și amplificării focului subtil lăuntric binefăcător  

Calea eficienței realizatoare în tot ceea ce este benefic și profund transformator 

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI, 9 APRILIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Entuziasmul dinamic este focul ardent care stimulează toate puterile tale lăuntrice până în punctul în care acestea devin o prezenţă vie, contagioasă şi invincibilă în fiinţa ta.     Herbert Harris

În zilele noastre, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu un ritm de viață agitat şi epuizant. Drept urmare ele se plâng adesea de stări de oboseală constantă, de extenuare, de lipsa de motivație sau de lipsa voinței.

Indiferent de cum sunt descrise aceste stări, este cert că în decursul unei zile mulţi oameni se confruntă adesea cu o scădere a tonusului, cu starea de „a nu fi în formă“, ceea ce face ca inerția, confuzia, ezitarea, lipsa de încredere în forțele proprii și implicit incapacitatea de a-și mobiliza voința să fie greu de depășit.

Tantra ne învață cum putem remedia aceasta stare prin trezirea și dinamizarea în universul nostru a elementului subtil Foc, care reprezintă unul dintre cele cinci elemente esențiale, fundamentale din care este alcătuită întreaga Creație.

STIAȚI CĂ?

Amplificarea focului subtil sublim în ființă generează:

  • o foarte bună și constantă stare de sănătăte
  • menținerea mai mereu într-o formă fizică şi psihică bună
  • amplificarea energiei vitale și a metabolismului
  • creșterea încrederii în sine, a voinței, a curajului și a bucuriei de a trăi

Tantra ne revelează că Focul subtil benefic este agentul principal al transformării lăuntrice, fără de care evoluția spirituală nu ar fi posibilă.

De aici survine importanța imensă a trezirii armonioase a acestui element subtil esențial în ființa tuturor celor care aspiră să se desăvârșească din punct de vedere spiritual.

Vă invităm să participați alături de noi la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică ce oferă o viziune inedită asupra modului în care putem trezi și dinamiza într-un mod armonios Focul subtil lăuntric profund transformator ce există în universul interior al fiecăruia dintre noi.

Sesiunea va fi realizată în București împreună cu instructoarele de Tantra Yoga Ezoterică, dr. Simona Popescu și Julieta Teodorescu, acreditate de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Participarea se va realiza utilizând aplicația zoom, datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/8109…

Meeting ID: 810 9869 8303

Passcode: 077974

 

 

 

 

 

 

 

Shares