17 octombrie 2020
Focul subtil lăuntric

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI  20 octombrie  , ORA 18:00 – 20.00

Secretele tantrice ale trezirii și amplificării focului subtil lăuntric binefăcător în universul ființei umane

Vrei să depășești oboseala, inerția, lipsa de motivație și încredere în sine, dificultatea de a mobiliza voința, confuzia și ezitarea? Vrei să afli cum poți să fii sănătos și plin de vitalitate indiferent de vârstă, cum să atingi longevitatea fără să suporți  neajunsurile inerente bătrâneții?

Vino la Primii pași esențiali în Tantra yoga ezoterică și vei afla secretele tantrice ale trezirii și amplificării în ființa ta a focului subtil lăuntric.

Vom realiza împreună o sesiune pratică ce va cuprinde o serie de asane care te vor ajuta să te dinamizezi și să intri în acțiune plin(ă) de entuziasm ardent, cu încredere deplină în succes, într-o stare plină de forță și energie.

În această întâlnire vom prezenta diferite aspecte ale manifestării focului în ființa umană, elemente teoretice ezoterice despre focul subtil lăuntric  alături de alte câteva metode și procedee care ne vor ajuta să percepem în ființa noastră efectele binefăcătoare ale dinamizării și amplificării focului subtil lăuntric.

Iată câteva dintre EFECTE: optimism, tenacitate, fermitate și voință, regenerare, curaj, capacitatea de autocontrol, disciplină și autodisciplină, voință armonioasă, putere de abandonare a voinței individuale în fața Voinței dumnezeiești, capacitate de dăruire față de un ideal, starea de încredere nestrămutată în sine, umor și bună dispoziție.

Focul subtil lăuntric este agentul principal al transformării lăuntrice, fără de care evoluția spirituală nu este posibilă. De aici survine importanța imensă a trezirii armonioase a acestui aspect în ființa tuturor aspiranților la desăvârșire.

Evenimentul este sustinut din Bistrița,de instructorul de tantra yoga Mircea Morariu acreditat de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares