29 iunie 2020
Secretele tantrice ale trezirii și amplificării focului subtil lăuntric binefăcător în universul ființei umane

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 30 IUNIE, ORA 18:00 – 19:30

Vrei să depășești oboseala, inerția, lipsa de motivație și încredere în sine, dificultatea de a mobiliza voința, confuzia și ezitarea?

Vino la Primii pași esențiali în Tantra yoga ezoterică și vei afla secretele tantrice ale trezirii și amplificării în ființa ta a focului subtil lăuntric.

Vom realiza împreună o sesiune pratică ce va cuprinde o serie de asane care te vor ajuta să te dinamizezi și să intri în acțiune plin(ă) de entuziasm ardent, cu încredere deplină în succes, într-o stare plină de forță și energie, vei deborda de optimism, tenacitate, fermitate și hotărâre.

În această întâlnire vom prezenta diferite aspecte ale manifestării focului în ființa umană și vom aborda o faimoasă tehnică tradițională foarte eficientă, Salutul yoghin al Soarelui (Surya Namaskara) alături de alte câteva metode și procedee care ne vor ajuta să percepem în ființa noastră efectele binefăcătoare ale dinamizării și amplificării focului subtil lăuntric.

 Iată câteva dintre EFECTE: starea de noblețe sufletească, curajul, eroismul, abnegația, motivația interioară, capacitatea de autocontrol, disciplina și autodisciplina, voința armonioasă, puterea de abandonare a voinței individuale în fața Voinței dumnezeiești, capacitatea de dăruire față de un ideal, starea de încredere nestrămutată în sine, umorul și constanța, buna dispoziție.

Focul subtil lăuntric este agentul principal al transformării lăuntrice, fără de care evoluția spirituală nu este posibilă. De aici survine importanța imensă a trezirii armonioase a acestui aspect în ființa tuturor aspiranților la desăvârșire.

Evenimentul este sustinut din Constanța de instructorii de tantra yoga Alexandra Știucă și Ionel Neagu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Înscrierea la acestă sesiune se face completând formularul de mai jos și pe email primiți datele de conectare.

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares