Informatii utile GDPR

TERMENI SI CONDIȚII

Accesul la site-ul tantraesoteric.ro și dreptul de preluare

Accesul la articolele publicate este gratuit.

Preluarea articolelor este permisă doar cu menționarea sursei și link vizibil către articol. Accesarea si utilizarea informatiilor sau evenimentelor acestui website reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta „Termeni și condiții de utilizare” prezentate mai jos.

Website-ul tantraesoteric.ro ofera celor interesati informaţii cu caracter spiritual, informatii despre evenimente organizate online sau fizic. Acest website nu se doreşte a fi un website cu caracter oficial.

Activitatea comercială de vânzare de servicii (cursuri, workshop-uri, seminarii, conferințe, tabere etc)  prezentate pe website-ul tantraesoteric.ro inlud informatiile necesare despre ziua data, ora sau perioada la care au loc aceste evenimente. Nu se asigura reluarea evenimentelor. Nu se realizeaza returnarea taxei de inscriere la evenimente datorita neparticiparii clientilor la evenimentele achizitionate. Anularea unui eveniment din cauza organizatorului atrage dupa sine returnarea integrala a taxei de inscriere.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Website-ul tantraesoteric.ro apartine de SC Uma Kumari SRL.

SC Uma Kumari SRL cunoaște si respectă importanța datelor personale si a luat toate măsurile necesare pentru ca acestea să fie protejate, tratate cu deplină confidențialitate și prelucrate într-o manieră securizată.

Pentru scopurile de mai sus, vă rugăm să găsiți în continuare toate informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (clienți, potențiali clienți) în cadrul prezentului consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform dispozițiilor europene pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Uma Kumari SRL – în calitate de operator – administrează în condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dvs., în contextul furnizării serviciilor oferite de Uma Kumari SRL.

  1. Ce date personale colectăm? Nume/Prenume; Număr de telefon; Adresa de e-mail

2. Scopul colectării și prelucrării datelor personale

Datele personale colectate de la dvs. vor fi folosite pentru realizarea următoarelor activități:

  • Activitatea comercială de vânzare de servicii (cursuri, workshop-uri, seminarii, conferințe, tabere etc),
  • Activitatea de reclamă, marketing și publicitate, promovare a serviciilor oferite de UMA KUMARI SRL, a evenimentelor organizate de UMA KUMARI SRL, desfășurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative).
Shares