Acasa » Blog » Evenimente Online » Îndrăznește! Fă primii pași esențiali în erotismul tantric
Îndrăznește! Fă primii pași esențiali în erotismul tantric
Erotism - Tantra Yoga Ezoterica

Puterea pro-creatoare este una dintre cele mai mari forțe ale Manifestării și ascunde marele mister al vieții înseși. De fapt, deține cheia de a dezvălui însăși natura evoluției întregului Univers.

Mulți dintre noi intuim că aspirația noastră de a iubi și viața noastră intimă, amoroasă, ar putea fi profund împlinitoare, ar putea fi o sursă mereu proaspătă de bucurie și inspirație pentru toate celelalte aspecte din existența noastră… totuși, realitatea arată uneori altfel.

Arta erotismului amoros tantric, a fost o taină prețioasă, transmisă numai împăraților, regilor și comunităților inițiaților. Tantra Yoga Ezoterică recunoaște în erotism un potențial uriaș, o experiență a unei fericiri inegalabile, dar care necesită îndrăzneala de a o experimenta. Este calea celor care au curajul să exploreze….

În erotismul tantric, trăim dragostea nu ca pe o scurtă izbucnire a dorinței instinctuale, ci ca un joc nuanțat de iubire, pasiune și fuziune profundă. Amorul tantric permite iubiților să experimenteze stări de orgasm ce copleșesc mintea și deschid poarta către tărâmul elevat al conștiinței, unde trăirile sunt cu adevărat mistice, paradisiace.

Această realitate este accesibilă oricărei ființe umane. Nu trebuie să fim înzestrați special pentru aceasta, pentru că pășind pe calea tantrică, învățăm tot ceea ce trebuie să învățăm pe măsură ce trecem conștient prin experiențele vieții. Trebuie doar să vrem mai mult de la viață… și să îndrăznim să căutăm…

Fie că sunteți deja într-o relație de cuplu sau doriți să construiți una care să vă împlinească, acest seminar vă va prezenta modalități care vă vor transforma viața erotică pentru totdeauna.

O să învățăm despre:

  • Diferența fundamentală între sex și folosirea potențialului pro-creator pentru a împărtăși în cuplu stări sublime de iubire
  • Cum să-ți împlinești profund iubitul/a, extinzând experiența erotică la niveluri pe care nu le-ai crezut niciodată posibile
  • Atitudinea tantrică față de plăcere și importanța adeseori nebănuită a trezirii și a dinamizării benefice a simțurilor, care conduce la stări de extaz, atât în timpul actului amoros cât și în toate momentele delicioase ale intimității în iubire
  • Arta adorației / admirației, precum și arta dăruirii

Evenimentul este susținut de: instructorii de yoga si tantra dr. Simona Popescu si dr. Bogdan Nițu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”

Accesul online se face prin email la adresa contact@tantraesoteric.ro

Veți primi imediat pe email un raspuns care conține link-ul pe platforma online zoom unde se va desfășura seminarul.

Daca doriți informatii suplimentare ne puteti contacta la contact@tantraesoteric.ro

Vă așteptăm cu drag!

Shares