17 septembrie 2022
27.09.2022 – Înflorirea senzualității pe calea tantra yoga

Sesiune practică gratuită ONLINE

Cu toţii ne dorim o viaţă fericită. Și pentru aceasta, în adâncul sufletului fiecare fiinţă umană aspiră  la comuniunea prin iubire cu iubita/iubitul ideal, împreună cu care să formeze cuplul arhetipal. Căci iubirea şi fericirea sunt adânc conectate.

Şi cu toţii aşteptăm să vină Făt-Frumos sau Ileana Cosânzeana, să ne descopere şi să ne facă fericiţi pentru totdeauna.

Însă nu ne întrebam dacă suntem pregătiţi pentru o asemenea întâlnire, dacă suntem treziţi, dacă am atins forma optimă, dacă şi noi suntem idealul căutat pentru cel sau cea pe care îi așteptăm noi.

Printre multele calităţi necesare pentru a fi un iubit sau o iubită ideală, Tantra Yoga acorda o atenţie deosebită trezirii stării de senzualitate.

Această stare este absolut necesară în cadrul unei relaţii de cuplu împlinitoare, cât şi pentru a fi capabili să savurăm viaţa în general.

Prin metodologia specifică Tantra Yoga Ezoterică ne pune la dispoziție o serie întreagă de tehnici şi modalităţi de a trezi şi amplifica senzualitatea  propriei fiinţe,conducând la o adevărată înflorire pe toate planurile.

Ce este senzualitatea și de ce îi acordă Tantra un loc important?

Vă invităm să descoperim împreună răspunsul la aceste întrebări și să pătrundem în universul fascinant al trezirii senzualităţii în sesiunea practică din data de 27 septembrie 2022 care se va desfăşura online între orele 18-20.

De la 19.30-20.00 vom avea o sesiune live de întrebări şi răspunsuri precum şi de relatări.  

Vă aşteptam cu drag, Renata Males și Maria Badea, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de Federația Internațională de Yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să accesați linkul următor:

https://us02web.zoom.us/j/82942539676?pwd=V2VLZ2ljbmxiM2w1Nzg5bmZKK3M3UT09

Meeting ID: 829 4253 9676

Passcode: 934294

Vă așteptăm cu drag!

Shares