Acasa » Evenimente București » 24.09.2022 – Înflorirea senzualității pe calea tantra yoga
24.09.2022 – Înflorirea senzualității pe calea tantra yoga

Sesiune practică  – Intrarea Liberă

SÂMBĂTĂ, 24 SEPTEMBRIE 2022

Adresa sala curs tantra București – str Grigore Manolescu 7A, etj 3

Cu toţii ne dorim o viaţă fericită. Și pentru aceasta, în adâncul sufletului fiecare fiinţă umană aspiră  la comuniunea prin iubire cu iubita/iubitul ideal, împreună cu care să formeze cuplul arhetipal. Căci iubirea şi fericirea sunt adânc conectate.

Şi cu toţii aşteptăm să vină Făt-Frumos sau Ileana Cosânzeana, să ne descopere,şi să ne facă fericiţi pentru totdeauna.

Însă nu ne întrebam dacă suntem pregătiţi pentru o asemenea întâlnire,  dacă suntem treziţi,dacă am atins forma optimă, dacă şi noi suntem idealul căutat pentru cel sau cea pe care îi așteptăm noi.

Printre multele calităţi necesare pentru a fi un iubit sau o iubită ideală, Tantra Yoga acorda o atenţie deosebită trezirii stării de senzualitate.

Această stare este absolut necesară în cadrul unei relaţii de cuplu împlinitoare, cât şi pentru a fi capabili să savurăm viaţa în general.

Prin metodologia specifică Tantra Yoga Ezoterică ne pune la dispoziție o serie întreagă de tehnici şi modalităţi de a trezi şi amplifica senzualitatea  propriei fiinţe,conducând la o adevărată înflorire pe toate planurile.

Ce este senzualitatea și de ce îi acordă Tantra un loc important?

Vă invităm să descoperim împreună răspunsul la aceste întrebări și să pătrundem în universul fascinant al trezirii senzualităţii.

Vă aşteptam cu drag, Elisabeta Bugu si Diana Teodorescu, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de Federația Internațională de Yoga și meditație Atman.

Adresa sala curs tantra București – str Grigore Manolescu 7A, etj 3

Shares