31 mai 2022
Inocența, o calitate remarcabila în Tantra

Inocența, altfel spus puritatea inimii și a conștiinței neprihănirea, chiar candoarea, ne asigură în Tantra contextul interior necesar ca energiile erotice uriașe trezite prin diverse procedee tantrice să poată fi orientate spiritual și corect.

Puritatea inimii ne construiește prospețimea simțirii și ne pregătește pentru a fructifica stări intense benefice rezultate prin sublimarea instinctelor… Inocența ne ferește de perversitate, amorțirea sufletului și împietrirea în egoism, narcisism sau alte tendințe care pot apărea din înclinația de a trage foloase din energia erotică trezită plenar și utilizată generos.

O ființă neprihănită va orienta toate aceste trăiri prin minunare și deschiderea inimii către interior, către adâncurile sufletului. De aceea, inocența, aceasta stare specifică vârstei copilăriei, este remarcabil să fie accesată în toate procedeele tantrice precum și în viața de zi cu zi.

Pe 1 iunie, ziua copilăriei, vă invităm la o sesiune practică de trezire și amplificare a inocenței în universul nostru interior cu ajutorul asanelor și a altor metode practice  specifice căii tantrice! 

Instructoarea de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația de Yoga si Meditație ATMAN Elisabeta Bugu vă va aștepta la ora 18.00 pentru a experimenta împreună o astfel de sesiune eficientă, dar și plină de candoare !

Date de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/81770696500?pwd=OXcxWW4zVkZLQWUrU2pwdnh1QXBtUT09

Meeting ID: 817 7069 6500

Passcode: 749896

Shares