15 ianuarie 2021
INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și SUCCESUL ÎN RELAȚIA DE CUPLU

DUMINICĂ 17 IANUARIE  între orele 18:00-20:00,

“INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și SUCCESUL ÎN RELAȚIA DE CUPLU” cu dr. Simona Popescu

“80% din succesul unui adult vine din inteligență emoțională” Daniel Goleman

Cum poate, INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ să îți aducă succesul în relația de cuplu?

 Inteligența emoțională (EQ) am putea-o defini ca fiind, capacitatea de a conștientiza, controla și manifesta emoțiile personale, respectiv de a gestiona relațiile interpersonale într-un mod eficient și empatic.

 • Ți s-a petrecut să simți că iubitul/a nu te simte și nu te înțelege?
 • Ai tendința să ai parte adeseori de conflicte în relațiile în care intri și nu întelegi ce se petrece?
 • Vrei să descoperi cum anume se împletește viziunea feminină cu manifestarea masculină într-o relație de cuplu ?
 • Aspiri să dăruiești tot ce ai mai bun într-o relație, fără însă să te pierzi pe tine însuți?

O persoană inteligentă emoţional înţelege modul în care personalităţile diferite pot relaţiona totuși armonios şi împlinitor și e capabilă să se manifeste mai ales în situațiile când apar diferenţele specifice lumii emoţionale feminine şi respectiv masculine.

Aceste diferenţe îşi au rădăcinile în tiparul biologic, în zestrea emoţională primită,  în mediul în care a crescut fiecare (familie, cercurile de prieteni, școală, etc.).

Din punct de vedere al inteligenţei emoţionale “Poartă-te cu ceilalţi cum ai vrea să se poarte ei cu tine!” devine “Poartă-te cu ceilalţi cum ei ar vrea să te porţi cu ei!” (Daniel Goleman).

Şi pentru că acest lucru să-ţi reuşească, există în tine acea inteligenţă emoţională care îţi oferă acele instrumente precum empatia, calmul, răbdarea, capacitatea de a comunica adecvat, care te ajută să fii prezent, conştient şi eficient în relaţiile cu iubitul/a și cu cei din jurul tău.

Sistemul Tantra Yoga Ezoterică oferă o  viziune clară și o serie de metode practice prin care:

 • poți  să devii conștient de nivelul pe care te situezi din punct de vedere emoțional, în contextul unei relații;
 • îți poți trezi și amplifica starea de MINTE în INIMĂ si INIMĂ în MINTE, ce-ți permite să construiești  o relație care este cu adevărat completă, împlinitoare.

 Cum pot să devin stăpânul emoțiilor mele?

Dacă ești curios/ă să înțelegi mecanismele emoționale, din perspectiva tantrică, din spatele unei relații de cuplu, acest webinar este pentru tine!

O persoană cu o inteligență emoțională ridicată este conștientă de propriile sentimente și stări emoționale, chiar și atunci când acestea sunt negative. Așa că este capabilă să le identifice și apoi să le gestioneze cu success grație metodelor tantrice.

În plus, înțelege sentimentele pe care ceilalți le experimentează, ceea ce face ca persoana respectivă să fie un prieten, părinte, lider sau un iubit mai bun.

“Nu vreau să fiu la mila emoțiilor mele. Vreau să le folosesc, să mă bucur de ele și să le domin.”Oscar Wilde

Te invit cu drag la acest webinar despre EQ și SUCCESUL în RELAȚIA DE CUPLU”  ce te va ajuta să: 

 • Ai acces la modelarea unor comportamente emoționale care fac ca relația de cuplu să fie mult mai trainică
 • Întelegi cum poți amplifica comunicarea empatică – puntea de echilibru în relația de cuplu
 • Descoperi mecanismele emotionale subconstiente, chiar gândurile toxice – declanșatoare ale emoțiilor negative care influențează nefast planul relațional;
 • Vezi ce este în spatele unei relatii de cuplu, dincolo de imaginea ideală desenată artificial, de societatea din jurul nostru;
 • Întelegi care e rolul tainicei energii feminine-yin într-o relație și să vezi cum anume energia masculină-yang, o echilibrează;

Webinarul este susţinut de instructoarea de tantra yoga dr. Simona Popescu, acreditată în cadrul Federaţiei de yoga şi meditaţie Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares