1 februarie 2022
02.02.2022 – Dezvoltarea intuiției prin practica tantra

Cu toţii am avut un moment când, gândindu-ne la o problemă oarecare,ne-a apărut brusc în câmpul conştiinţei soluţia,dublată de o stare de certitudine,de linişte,pur şi simplu ştiam că aşa este bine, fără explicaţii logice şi calcule elaborate.

După aceea însă de multe ori apar îndoielile care ne fac să punem sub semnul întrebării validitatea acelei soluţii…şi în final raţiunea logică de multe ori câştigă.

Acea voce genială care ştie soluţiile de multe ori fără a cunoaşte toate detaliile, şi care scurtează drumul analizei noastre este un instrument foarte prețios pe care cu toţii îl avem la dispoziţie, dar nu toţi îl utilizăm, nu ascultăm.

Sistemul Tantra yoga a dezvoltat o serie de tehnici şi metode prin care ne putem îmbunătăţi acuitatea percepţiei, pentru ca mesajul să fie cât mai fidel, fără distorsiuni precum şi anumite procedee  prin care ne putem amplifica discernământul, pentru a putea face diferenţa  între adevărata intuiţie spirituală şi imaginaţia noastră bogată şi necontrolată, putând astfel să facem alegerile potrivite la momentul oportun armonizându-ne astfel conjuncturile uneori provocatoare ale vieţii şi accelerând astfel ritmul evoluţiei noastre spirituale.

Sesiunea este realizată de către instructoarele de Tantra Maria Badea şi Renata Maleş acreditate de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Datele de conectare pentru participarea la această sesiune sunt:

https://us02web.zoom.us/j/81240169297?pwd=Y2w5U0IrczRuOFdlUzgrUGRiN1lHdz09

Meeting ID: 812 4016 9297

Passcode: 582193

Vă așteptăm cu drag!

Shares